Uaaaau! Poglej, v kako LJUBKEM stanovanju živi Mojca Mavec (VIDEO)

Voditeljica Mojca Mavec je svoje stanovanje prodala, in se preselila v KRASNO najemniško stanovanje. Kako je videti, si poglej v spodnjem posnetku! 😍

Uaaaau! Poglej, v kako LJUBKEM stanovanju živi Mojca Mavec (VIDEO) (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
27. 1. 2021

Korona časi so številne Slovence spodbudili v domačim projektom in urejanju stvari doma, ki smo se jim pred tem morda izogibali.

Pra zato vsak dober interiro navdih pride še kako prav, se strinjaš? 😍

Tokrat lahko pokukaš v ljubko stanovanje voditeljice Mojce Mavec, ki je pred leti svojo nepremičnino prodala, in se preselila v najemniško stanovanje v ljubljanskem mestnem središču.

Preberi, kaj je povedala:

"Res nisem tradicionalna Slovenka, saj nekako ne razmišljam tako kot večina. Nimam svojega avtomobila, a se kljub temu znajdem in sem mobilna. Pred leti sem prodala svojo nepremičnino in živim v najetem stanovanju. Veliko mi pomeni, da živim v središču mesta, kjer se vedno nekaj dogaja, in center Ljubljane je res nekaj posebnega. Ne hodim na dopust poleti kot večina Slovencev in raje ostanem v Ljubljani," je dejala za revijo Zvezde Lady.

Poglej si VIDEO:

Mojca Mavec je pred časom povedala, da se ima od stanovanja vedno navado posloviti, ko gre na potovanja. Včasih celo teče domov, če na to slučajno pozabi. Njeno stanovanje v središču prestolnice je zelo ljubko in vse polno drobnih in malo manj drobnih stvari, ki bi jih lahko človek raziskoval ure in ure. Več pa spodaj.

Pa še tale:

Kako lepoooo! Se strinjaš?

HU-DO! Sanja Grohar ima po selitvi iz Londona NOVO (zelo glamurozno) službo

Fotografije: Osebni arhiv