Tyra Banks: Nova kozmetična linija in 5 njenih najboljših nasvetov ter trikov za nego kože

Si vedela, da je Tyra Banks dopolnila že 42 let? Ni ji videti, kajne? Izgleda, kot da jih šteje zgolj 27. Se strinjaš? Zbrali smo 5 njenih najboljših nasvetov in trikov za nego kože, ki jih želimo deliti s tabo.

Tyra Banks: Nova kozmetična linija in 5 njenih najboljših nasvetov ter trikov za nego kože (foto: Profimedia) Profimedia
10. 10. 2016

Tyra Banks se je na kozmetičnem tržišču prvič predstavila v letu 2014 s serijo kozmetičnih izdelkov, imenovano Tyra Beauty. Tokrat pa je kolekciji dodala še popolnoma novo celostno kozmetično linijo za nego kože.

Kozmetična linija Tyra Beauty Skincare, ki so jo lansirali v začetku oktobra, vključuje štiri kozmetične kose – odstranjevalec ličil, serum, masko in pripomočke za mikrodermoabrazijo. Mi smo ob tej priložnosti in na podlagi spodnjega videa zbrali 5 Tyrinih najboljših nasvetov in trikov za nego kože, ki jih želimo deliti s tabo.

 

A video posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Pripravi si list papirja, saj si boš želela narediti nekaj zaznamkov. Bankova namreč hrani goro poučnih informacij, ki bodo spremenile tvoj lepotni režim in tvojo "selfie" igro. Lepotica Tyra ti želi, da tudi tvoja koža na Instagramu dobro izgleda brez ličil. Ja, tako je to!

5 Tyrinih najboljših nasvetov in trikov za nego kože, ki jih želimo deliti s tabo:

1. Nikoli ni prepozno. Izpopolni svojo rutino negovanja kože ZDAJ!

Banksova pravi, da se je njena obsedenost z nego kože pričela že v njenih mladih letih, ko ji je mama vbila v glavo, kako pomembno je čiščenje kože in uporaba pilinga. "To sem podedovala od moje mame. Ne govorim o DNA-ju ali o posebni vrsti gena, ki mi je bil poslan od vesolja," pravi. "Govorim o preprostih (lepotnih) navadah."

2. Reci "stop" umivanju obraza z umazanimi rokami

In kaj je tisto največ, kar ji je mati predala? Pravi, da se še danes zelo živo spominja, kako ji je mati dejala: "Tyra, raje si prenehaj umivati obraz samo s svojimi umazanimi rokami. Na ta način boš le še razširila umazanijo po vsem obrazu." Prenehaj s tem tudi ti. Pred čiščenjem obraza si temeljito sčiti roke.

3. Vzemi si čas za (večerni) ritual čiščenja kože

Torej, obraz si temeljito očistiš, odstraniš ličila z odstranjevalcem ... To je resnično pomembno! Nato uporabi piling, da boš odstranila odmrle delce kože. Potem posezi po serumu, ki bo kožo hidriral in pogladil. In če si želiš tole rutino še nekoliko razširiti (ni potrebe, da postopek ponavljaš prav vsak dan!), lahko z obrazno masko nekoliko osvežiš in nahraniš kožo na obrazu.

Ne glede na vse pa ti svetujemo, da si režim nege kože oblikuješ in prilagodiš po svojih željah.

4. Postani (mala) "freakica" na čistočo kože!

Ja, Tyra je "freak" na čistočo. Postani to tudi ti! Zaslužiš si, da se zbujaš lepa. Vsako jutro. "Želim, da je moja koža vsako jutro videti sveža, kot čisto 'slikarsko platno', na katerega vedno znova z užitkom naneseš novo barvno paleto," pravi Tyra. To je njena skrivnost, ki jo prav rada deli s svetom.

5. Uživaj v svoji novi rutini.

Si pripravljena? Si pripravljena, da svojo kožo vidno polepšaš? Si pripravljena, da boš končno naredila nekaj dobrega za kožo na svojem obrazu? Pazi, da boš ob tem uživala. Tako bo rezultat še bolj učinkovit.

Oglej si še celotni tutorial in predstavitev Tyrine nove kolekcije spodaj:

Preberi še: 

FOTO: Kakšna sprememba! Tyra Banks ni več videti tako
Tyra Banks je končno pokazala svojega sina!

Priporočamo tudi članek:

Tyra, kraljica družbenih omrežij med modeli