VIDEO: Harry in Meghan v čustvenem intervjuju PRVIČ spregovorila o njunem zakonu

Našle pa smo tudi link, kjer si lahko pogledaš NOV dokumentarec Harryja in Meghan. In to v celoti. 💪🏼

VIDEO: Harry in Meghan v čustvenem intervjuju PRVIČ spregovorila o njunem zakonu (foto: Profimedia) Profimedia
21. 10. 2019

Na afriški turneji ju je spremljal priznani britanski novinar Tom Bradley, ki je tudi osebni prijatelj princa Harryja že več kot 20 let!

"Čisto vsakič, ko vidim kamero, ko  vidim bliskavice, ko slišim klik fotoaparata, se spomnim na to, kar se je zgodilo moji mami. Zame je to grozljiv opomnik na najslabši trenutek v njenem in mojem življenju!" je samo ena izmed osebnih izpovedi, ki jo Harry v dokumentarnem filmu "Harry & Meghan - An African Journey" (Harry in Meghan - Afriško popotovanje) vidno ganjen zaupa širnemu svetu.

Mlada družinica se je v septembru podala na izjemno uspešno 10-dnevno kraljevo turnejo po Afriki, kjer sta tudi  razglasila, da se podajata v pravno vojno s kar 3 britanskimi tabloidi in s tem šokirala vse. Več o tem smo zapisale TUKAJ.

V omenjenem dokumentarcu razkrivata podrobnosti njunega zakonskega življenja, kako so zlobna poročanja vplivala na njuno psihično zdravje in kako na odnose z njunimi bližnjimi. 

Meghan je spregovorila tudi o tem, kako je rasa imela in še vedno ima vpliv na njun zakon: 

"Upam, da naju bo nekoč svet videl kot navaden par in naju ne bodo neprestano označevali kot "mešan" par. Ne zbudim se vsak dan z mislijo, da sem mešane rase. To ni moja identiteta.

Sem samo Meghan in poročila sem se s tem čudovitim moškim, zame je to del najine ljubezenske zgodbe."

V dokumentarcu mlada dekleta sicer razkrijejo, da jim je prav zaradi tega Meghan velik vzor. Odkar je del kraljeve družine, same lažje sprejmejo svojo identiteto, okolica pa se na njih odziva z večjim razumevanjem.

O svoji ženi in sinku je spregovoril tudi Harry, ki je odločno dejal, da je njegova glavna naloga zaščititi družino. Vsak dan se spominja usode princese Diane, njegove mame, in ne bo dopustil, da se preteklost ponovi. 

Ko ga je novinar Tom povprašal, ali govorice o sporu z bratom Williamom držijo, pa je dejal tole:

"Brata sva in vedno bova brata. Seveda, logično je, da sva zdaj vsak na svoji poti, ampak vedno bom tu za njega in on zame. Res je tudi, da se ne vidiva več toliko, kot nekoč, ampak izključno zato, ker sva oba zasedena. Zelo ga imam rad in večina stvari, ki jih pišejo mediji, so grde laži!"

O medijih pa se je tokrat prvič razgovorila tudi Meghan in priznala, da je ... :

... zanjo vse skupaj zelo težko!

"Mislim, da moje situacije ne razume nihče in vem, kako se to sliši. A, če smo čisto pošteni, sanjalo se mi ni, v kaj se spuščam. Verjamem pa, da je takšno izjavo zelo težko razumeti.

Ko sem prvič srečala svojega moža, so bili moji ameriški prijatelji zelo navdušeni, moji britanski prijatelji pa so mi rekli, naj se ne zapletam z njim, saj mi bodo mediji uničili življenje.

Verjameš ali ne, ampak v Ameriki z mediji ni tako hudo, nimamo tako hudih pritiskov. Smešno se sliši, ampak res jih ni. Zame te njihove izjave enostavno niso imele smisla!

Ampak vse skupaj je še kako zelo resno. Vsaka ženska, še posebej noseča, je v zelo ranljivem stanju. Zame je bilo to zelo težko. Ko imaš novorojenčka, je še težje. Želiš biti mamica in žena, hkrati pa se moraš ukvarjati s tabloidi.

Jasno mi je bilo, da nikoli ne bo lahko, sem pa upala, da bo vsaj pošteno."

Poglej, v kakšni stiski je bila Meghan med njenim najbolj osebnim intervjujem do zdaj:

Res izjemno žalostno je vojvodinjo (ali kogarkoli) videti v takšnem stanju. Nato pa je novinar storil nekaj presenetljivega 👇.

Vprašal jo je: "Če smem - kako si? Si okej ali lahko po vsem povedanem rečeva, da pravzaprav nisi okej?

In Meghan je odgovorila:

"Najprej - hvala, ker si me vprašal. Nisem okej in ni veliko ljudi, ki me je to sploh vprašalo."

Vojvodinja je za na konec še razložila, da se je poskušala s tabloidi soočati na britanski način, a zanjo ni pravi. Sama misli, da način tiščanja glave v pesek, dokler zadeva ne mine, ni pravilen in niti zdrav. 

"V življenju moraš biti srečen, moraš živeti in rasti, ni dovolj, da samo čakaš, da neka stvar mine in se medtem skrivaš!"  je še dodala.

Celoten dokumentarec si lahko ogledaš tukaj 👇:

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Sanjaš o princu na belem konju? Pozabi, ženske naj bi bile srečnejše s takšnimi moškimi!

Priporočamo tudi: Če želiš, da tvoj NAJ par džinsa zdrži večno, upoštevaj TA fantastičen nasvet Victorie Beckham