Zlomljeni William še nikoli tako iskreno o stanju Kate Middleton: 'Vse prej je, kot lahko'

22. 2. 2024
Zlomljeni William še nikoli tako iskreno o stanju Kate Middleton: 'Vse prej je, kot lahko' (foto: instagram.com/dukeandduchessofcambridge/)
instagram.com/dukeandduchessofcambridge/

Joj. Tako mlada, pa se sooočata že s tako težko preizkušnjo. 😞

Palača o zdravstvenem stanju Kate Middleton javnosti ne razkrije ravno veliko podrobnosti, zato je stvari v svoje roke vzel kar princ William, ki je javnosti na podelitvi nagrad Bafta iz prve roke povedal, kakšno je njeno stanje.

Beseda je na zdravstveno stanje bodoče kraljice nanesla po tem, kot je princ William zbranim priznal, da si letos za razliko od prejšnjih let ni pogledal prav veliko nominiranih filmov, saj je imel zaradi ženine operacije polne roke dela.

Ne spreglej:

"Gledal sem jih manj kot kdaj koli prej. Zaradi žene je bilo to bolj malo ... Upam, da bomo vse to nadoknadili. Nocoj bom naredil seznam za gledanje in upam, da bom vse lahko videl," je povedal na rdeči preprogi in dejal, da je situacija doma vse prej kot rožnata, okrevanje njegove srčne izbranke pa vse prej kot enostavno.

Profimedia

Čeprav je bil v svojem govoru znova skromen, je vseeno dodal, da se je zadnji trenutek odločil za obisk podelitve, ter da Kate med tem časom počiva doma. Priznal je tudi, da je bila Kate žalostna, ker je morala izpustiti letošnjo podelitev nagrad Bafta. "Zelo obožuje Bafto," je povedala Elaine Bedell, izvršna direktorica Southbank Centre.

Kaj točno se dogaja s Kate?

Njeno zdravstveno stanje in razlog nagle abdominalne operacije še vedno ostaja skrivnost, so pa številni že začeli z ugibanji, da je šlo za težko operacijo odstranitve maternice, saj naj bi imela že v njenih prejšnji nosečnostih težave.

No, karkoli se je že pripetilo, valižanski princesi želimo hitro okrevanje. 

Morda te zanima še: Presenečenje! Princesa na nenapovedanem obisku v Sloveniji (in razkrila, da ima slovenske korenine)

Preberi tudi: To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju