Po spletu se je razširil VIDEO znanega ameriškega raperja, ki v hotelu brutalno pretepa svoje dekle

19. 5. 2024
Po spletu se je razširil VIDEO znanega ameriškega raperja, ki v hotelu brutalno pretepa svoje dekle (foto: CNN/Posnetek zaslona)
CNN/Posnetek zaslona

Zdaj je cel svet videl, kakšen človek je P. Diddy. 

P. Diddy s pravim imenom Sean Combs je nekoč veljal za najuspešnejšega raperja na svetu. Zdaj pa se je zaradi zlorab in trgovine z ljudmi znašel v središču pozornosti. Ameriška televizijska hiša CNN je v petek objavila posnetek nadzornih kamer s 5. marca 2016. Na posnetku zvezdnik brca, tepe in vleče svoje nekdanje dekle po tleh. Njegova žrtev je bilo njegovo nekdanje dekle Cassandra Ventura, znana pod umetniškim imenom Cassie. Novembra je vložila civilno tožbo proti ameriškemu raperju, med drugim naj bi jo silil v spolne odnose z drugimi moškimi, poroča nemški Bild.

Raper naj bi jo večkrat udaril in brcal ter jo leta 2018 tudi posilil, ko je Venturova želela prekiniti z njim. P. Diddy je vse obtožbe sicer zanikal. Ventura je zahtevala tudi odškodnino, tožba je bila rešena naslednji dan. "Šokantni posnetek je le še dodatno potrdil plenilsko vedenje gospoda Combsa," je v odgovoru na posnetek dejal Douglas H. Wigdor, Venturin odvetnik.

Na posnetku lahko tako vidimo Combsa, ki ima okoli pasu zavito le brisačo. Svoje nekdanje dekle zgrabi za vrat in jo vrže na tle. Medtem ko z eno roko drži brisačo, jo večkrat brcne. V nadaljevanju posnetka lahko tudi vidimo, kako Combs vleče Venturovo po tleh ter vanjo meče steklene vaze.

Ne spreglej še: