O, joj! Svetovno znani par nenadoma prekinil zaroko (in vse pustil odprtih ust)

29. 3. 2024
O, joj! Svetovno znani par nenadoma prekinil zaroko (in vse pustil odprtih ust) (foto: Profimedia)
Profimedia

Sta se že zopet razšla?

Megan Fox in Machine Gun Kelly naj bi se, že spet, razšla. Novico o razdrtju zaroke sta sporočila na svojih družbenih omrežjih, kjer sta z objavo presenetila svoje oboževalce. Sledilci, ki par že nekaj časa skrbno spremljajo, in njune objave ter skupne kostume zvesto všečkajo, so bili nad oznanilom razočarani. 

Ne spreglej še: 

Par je namreč eden izmed redkih v Hollywoodu, ki bi mu pripisali status ''ikoničnega'', zunanji opazovalci pa ju še kar kujejo v zvezde. Megan, ki je že od samega začetka kariere znana kot ena najlepših žensk na svetu, je že nekaj časa nazaj komentirala na njuno zvezo. V preteklosti naj bi imela komplikacije v razmerju, a sta jih takrat za čas rešila ter zvezo poskusila obnoviti. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ne glede na to so oboževalci prepričani, da njune romance ni povsem konec. Par sicer ne živi več skupaj, a po komentarjih njunih bližnjih prijateljev vse izgleda kot, da se ne bosta dokončno razšla. Igralka je o zvezi povedala, da “zaenkrat ne bi komentirala zveze kot take”. 

Se bosta prav zares razšla? Par je namreč skupaj že od leta 2020, od takrat pa sta postala ikoničen simbol ameriškega zvezdniškega para, se zapisala v zgodovino rumenega tiska kot par z najboljšimi skupnimi kostumi ter preživela kar nekaj težkih trenutkov. Nekaj časa nazaj je imela zvezdnica namreč spontani splav, težko izkušnjo pa opisala na družbenih omrežjih. 

Megan, ki ima tri otroke iz prejšnjega zakona, je povedala, da je bila izguba ena najtežjih izkušenj v njenem življenju. O svoji izkušnji je napisala tudi res žalostno pesem (ob kateri se ne moraš ne cmeriti). V njej je opisala, kako težko ji je bilo z izgubo. Nepojemljivo težka izkušnja je nedvomno vplivala tudi na njun odnos.

Profimedia

Par je s svojo ikonično podobo, on visok zvezdnik s porisanimi rokavi in ona manjša temnolasa zvezdnica, postal primer para, ki sta mu sledila tudi Travis Barker in Kourtney Kardashian ter Pete Davidson in Kim Kardashian. Je bil to trenutni družbeni trend ali si mora vsaka ženska  poiskati visokega fanta s tetovažami? 

Preberi še: Jaaa! Imamo SELFI Cristiana Ronalda z nepridipravom, ki je ušel na zelenico (to moraš nuuujno videti)

Te morda zanima še: Kaj točno je preventivna kemoterapija, s katero se zdravi Kate Middleton? Izvoli podroben odgovor

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk