OMG! Ti dve pevki Evrovizije sta med dogodkom postali par (našle smo fotografije) 😍

13. 5. 2024
OMG! Ti dve pevki Evrovizije sta med dogodkom postali par (našle smo fotografije) 😍 (foto: Profimedia)
Profimedia

Najbolj kontroverzna Evrovizija do zdaj je poskrbela tudi za eno luštno zgodbo o ljubezni. 😍 

Letošnja Evrovozija je zaradi nenadnih in velikokrat nerazumnih odločitev organizatorja zagotovo postala najbolj kontroverzna edicija tega glasbenega festivala do zdaj.

Da je bilo ta dogodek izredno težko spremljati, je sicer na svojem Instagramu včeraj delila tudi Mojca Mavec, ki je za razliko od prejšnjih let tokrat v komentatorskem studiu zamenjala Andreja Hoferja in v preteklem tednu komentirala vse tri izbore za pesem Evrovozije.

Ne spreglej:

Ob koncu dogodka pa je v javnost kljub vsemu pricurljala (vsaj) ena lepa novica, saj je na družabnem omrežju X predstavnica San Marina Kat Almagro delila, da se je med pripravami na dogodek v švedskem Malmöju zaljubila.

Poglej si njeno objavo:

Srečo v ljubezni je namreč našla pri predstavnici Češke, Aiko. "Nemo je dobil trofejo, jaz pa lahko rečem, da (sem osvojila) najboljše na Evroviziji," je Kat zapisala ob fotografijah, ki jih je objavila včeraj po zaključku finalnega izbora.

Profimedia

Razglasitev njune ljubezni je splet dvignila na noge, saj so številni popolnoma presenečeni nad srečnim razpletom letošnje Evrovizije. Ne Češka, ne San Marino se sicer nista umestili v sobotni finale, a kot je videti, sta dekleti kljub temu svoj obisk Švedske še malce podaljšali.

Profimedia

Dekletoma na njuni skupni poti tudi na uredništvu želimo vse najlepše!

Morda te zanima še: FOTO: Končno je znano, kje v Malmöju med Evrovizijo živi Raiven (poglej si, kje točno)

Preberi tudi: Žan Serčič razkril, da je v preteklosti naredil napako: "Samo to mi je bilo pomembno, nič drugega me ni zanimalo"

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan