Emm, kaj?! Si vedela, da je Baby Lasagna tehtal kar 110 kilogramov? Našle smo FOTKE iz preteklosti

19. 5. 2024

Kot je povedal voditelju, je bil od nekdaj močnejše postave! 

V minulem tednu od zaključka finalne prireditve Evrovizije so hrvaški in drugi mediji iz regije o zmagovalcu Balkana izbrskali pravzaprav vsako podrobnost iz njegovega zasebnega življenja pa tudi iz njegove preteklosti.  Ta vikend smo tako naletele na zadnjim intervju Večernega lista, v katerem je Baby Lasagna poleg drugega razkril tudi, da se je praktično cel mladost boril s prekomerno težo.

"Celo življenje sem bil debelejši, na neki točki sem tehtal celo 107 kilogramov. Potem pa sem si rekel, da je dovolj. Da moram nekaj narediti. Začel sem trenirati borilne veščine, najbolj všeč mi je bil Jiu-Jitsu, pa tudi treningi v fitnesu. No, zdaj sem, kjer sem ... danes zjutraj sem se tehtal in imam 75 kilogramov," je povedal v enem od intervjujev na televiziji.

Ne spreglej:

V spodnjem intervjuju je voditelj Baby Lasagno vprašal tudi, kako zdaj vzdržuje svojo postavo, sam pa je odgovoril, da za to v resnici ne obstaja nekega posebnega recepta. Povedal je le, da redno obiskuje fitnes center in pazi na svojo prehrano. Voditelj ga je vprašal tudi, ali je za njegovo močnejšo postavo stal kakšen poseben razlog, a mu je Baby Lasagna v svojem simpatičnem slogu odgovoril, da v resnici nič posebnega, razen dejstvo, da je oboževal dobro hrano.

Celoten pogovor si sicer lahko pogledaš tukaj, Baby Lasagna pa o svoji teži spregovori v 37. minuti posnetka:

Ne njegovem družabnem omrežju Instagram boš sicer zaman iskala fotografije 'prej-potem', saj z njimi ni želel spodbuditi kakršnih koli nesigurnosti. "Na Instagramu sem imel nekaj fotografij iz fitnesa, pod dobro svetlobo, na katerih so bile dobro vidne moje trebušne mišice ... a sem te fotografije umaknil, saj se nisem želel tako predstavljati. Resnica je, da ne tako izgledam vsaki dan in z njimi nisem želel ljudem vnašati komplekse," je povedal za medij Glossy.

V foto galeriji zgoraj pa si poglej še, kako je bil Baby Lasagna videti, ko je bil močnejše postave.

Morda te zanima še: FOTO: Opaa! Luka Basi pokazal, kakšen avto vozi (in zdaj ga boš na cestah takoj opazila)

Preberi tudi: Dan v tednu, na katerega si rojena, lahko veliko pove o tebi - preveri, kaj ti je zapisano v zvezdah

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan