Kate Middleton: Na dan prišla AFERA iz časov, ko sta s princem Williamom prekinila razmerje

Zagotovo se še spomniš, da sta vojvodinja Kate in princ William takrat, ko sta bila še fant in dekle, za nekaj časa prekinila razmerje.

Kate Middleton: Na dan prišla AFERA iz časov, ko sta s princem Williamom prekinila razmerje (foto: Profimedia) Profimedia
4. 9. 2021

Šlo je za trimesečno prekinitev leta 2007, ko sta se oba – vsaj tako sta dejala – "iskala".

Kate se je na veliko zabavala s svojo sestro Pippo, mamo in prijateljicami, medtem ko je William v tistem obdobju organiziral žure v študentskem domu.

A očitno sta čez nekaj časa le dojela, da sta si usojena. William je namreč Kate povabil na zabavo v maskah, ko sta ugotovila, da je njuna ljubezen še močna. Mesec dni po tem, ko sta se pobotala, sta odpotovala na romantični oddih na Sejšele, kjer sta se prvič resno pogovorila o poroki in zakonu.

Princ William razkril, kaj Kate Middleton počne, ko je v STRESU (in zdaj jo želimo posnemati)

Pred kratkim pa se je izvedelo, da je imela Kate v času njune prekinitve afero z znancem.

Gre za kolega z univerze Eton, ki jo je obiskoval tudi William – Henryja Ropnerja. Slednji je premožen dedič družinskega prevozniškega posla. William in Henry sta bila znanca in svojevrstna rivala. Preden je začel hoditi s Kate, naj bi princ hodil z bivšim dekletom svojega tekmeca Henryja.

Kaaaj? TO je razlog, zakaj se je KONČAL prvi zakon Meghan Markle (presenečena boš)

Tisto obdobje je William v enem od intervjujev komentiral s temi besedami: "Oba sva bila zelo mlada. To je bilo na fakulteti, v tistih trenutkih sva se oba iskala. Imela sva različne značaje, vsak je skušal najti svojo pot. Takrat sva pravzaprav odrasla."

Vojvodinja Kate pa je dodala: "Vsak od naju je imel svoj prostor, vse skupaj se je odlično končalo, čeprav se takrat nisem strinjala s tem."

Kakorkoli že, ne glede na afere, ki sta si jih svoje čase očitno privoščila oba, sta zdaj trden kraljevi par, ki se pripravlja na svojo prihodnost.

Vir: Govori.se

Meghan in Harry ZELO razočarana nad kraljico (po intervjuju z Oprah sta pričakovala vsaj TOLE)