Tudi slavni so čudaki: Heidi Klum in njen :)

Iz nove Novine rubrike s pomenljivim naslovom 'Tudi slavni so čudaki' si sposojamo nekaj sočnih tračev na račun Heidi Klum, Roberta Downeya mlajšega, Miley Cyrus, Brooke Mueller in Jennifer Aniston.

Heidi Klum :) (foto: profimedia) profimedia
22. 7. 2013

Mala zvezdniška čudaštva ...

Heidi Klum se hvali z ravnim trebuščkom

Nemška manekenka Heidi Klum že od nekdaj rada objavlja svoje razgaljene fotografije na Twitterju, pred kratkim pa je poskušala biti še duhovita. Lepotica, ki dopustuje na Bahamih, je na svojem ravnem trebuščku namreč naredila nasmejan 'obraz' iz mivke in školjk. V kadru so se delno znašle tudi njene razgaljene prsi.

Robert Downey mastno služi

Robert Downey mlajši se je znašel na vrhu letošnjega seznama najbolje plačanih hollywoodskih igralcev. Zvezdnik filmskih uspešnic Iron Man 3 in Maščevalci je v zadnjem letu dni zaslužil vrtoglavih 75 milijonov dolarjev. Drugo mesto je s 60 milijoni zasedel Channing Tatum, na tretjem pa se je znašel Hugh Jackman, ki se lahko pohvali s 55 milijoni.

Miley Cyrus ponovno dvignila prah

Miley Cyrus, najbolj seksi ženska po izboru revije Maxim, je s svojo seksi opravo v oddaji Good Morning America ponovno plenila pozornost. Dvajsetletnica, ki s svojimi provokativnimi modnimi kombinacijami v zadnjem času dviguje precej prahu, si je tokrat omislila luknjičast mini­aturni top in krilo, s čimer je poskrbela, da so bile vse oči uprte vanjo.

Brooke Mueller bi vzgajala Sheenova sinova

Brooke Mueller je trenutno na odvajanju od alkohola in mamil, začasno skrbništvo nad Bobom in Maxom, štiriletnima dvojčkoma, ki ju ima s Charliejem Sheenom, pa ima Charliejeva nekdanja soproga Denise Richards. Ta bi ju rada vzgajala tudi po tem, ko se bo Brooke vrnila z zdravljenja, zato se bo borila za popolno skrbništvo nad njima.

Jennifer Aniston brez modrca

Na snemanju filma Squirrels to the Nuts so Jennifer Aniston zasačili v zelo ležerni 'verziji', ki je še najbolj spominjala na stajling za plažo. Igralka si je omislila kratko modro obleko, pod katero ni nosila modrca, slamnati klobuček, japonke in simpatičen nasmešek pa so le še poudarili njeno sproščenost.

Foto: profimedia