Tudi Simona Weiss zbolela za rakom

Po tem, ko smo poročali, da sta rakom zbolela naša pevka Rebeka Dremelj in pevec Tomaž Ahačič, smo zdaj izvedeli še, da se s to hudo boleznijo bori tudi pevka Simona Weiss.

Tudi Simona Weiss zbolela za rakom (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
16. 12. 2015

Pevka Simona Weiss, ki se je pred nekaj leti umaknila z glasbenih odrov, trenutno preživlja težke čase. Razlog je rak - bolezen, ki v današnjem svetu ne izbira, le udari in vzame. 

Od medijev in javnega življenja se je sicer odmaknila že pred leti. V zadnjem pogovoru za revijo Story je povedala, da je opravila diplomo na področju raziskovanja avtizma in Aspergerjevega sindroma. Študij je nadaljevala, kar ji je takrat vzelo precej prostega časa.

"Če imam kakšen prost trenutek, ga najraje preživim doma. Zelo lepo mi je bilo, ko sem se z otrokoma odpravila po gričkih, kjer smo uživali v čudoviti naravi," nam je zaupala Simona. "Glede vseh obveznosti mi je vsaka minuta dneva, ki je vedno prekratek, zelo dragocena, da sem v objemu svoje družine," je takrat povedala Simona.

Trenutno Simona bije težko bitko z rakom (šlo naj bi za raka na jetrih), kar dokazuje tudi fotografija, ki je bila danes objavljena na njenem uradnem Facebook profilu, kjer ji ob strani stoji argentinsko-slovenski lazarist in misijonar Pedro Opeka. Njen mož Goran Šarac pa je ob fotografiji sporočil, da se Simona "bori kot levinja".

Simona

Foto: facebook.com/simona.weiss

Simono so že nekaj časa srečevali na onkološkem inštitutu v Ljubljani. Kljub vsemu njena družina ostaja pozitivna in njen mož je povedal, da si želijo le to, da bi dobila čim več pozitivne energije tako od okolice kot od vseh, ki jo spremljajo.

Ne želijo si senzacionalistične zgodbe, želijo si le pozitivne energije in pozitivnih misli, da bi čim prej premagala to bolezen.

Po informaciji, ki je zaokrožila med slovensko javnostjo, so se oglasili številni, ki so ji izrekli svojo podporo in tople misli.

Tudi našem uredništvu ji želimo čim hitrejše okrevanje!