Sanja Grohar je razkrila VSE o svoji nosečnosti (vključno s spolom)

Mimogrede, njune POSEBNE zgodbe o razglasitvi spola ne smeš zamuditi, saj sta Sanja in Matej novico sporočila na ZELOOOO drugačen način.

Sanja Grohar je razkrila VSE o svoji nosečnosti (vključno s spolom) (foto: Instagram.com/theycallmebambam) Instagram.com/theycallmebambam
18. 9. 2018

Sanji Grohar se v teh res reeeeesnično veliko dogaja. Po tem, ko smo včeraj TUKAJ objavili fotografije in VIDEO posnetek njunega velikega poročnega dne, je Sanja le pred nekaj urami na svoji spletni strani objavila članek in v njen razkrila, kako sta družini povedala za spol otroka.

"Na dan ultrazvoka sva prosila zdravnika naj nama spol otroka zamolči ter ga napiše na list papirja. Ohh ja bilo je kar malo težko saj naju je matral “firbec” vendar sva vedela, da bo še lepše izvedeti takrat kot najini najbližji," je svojo pripoved začela Sanja in nadaljevala.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanya Grohar Kovič👰🏻🤵🏻 (@theycallmebambam) on

"Ko sva prispela v Slovenijo, je Matej prosil prijatelja Blaža, da naj mu na podlagi zdravnikovega pisma pripravi konfete v pravi barvi. Midve s sestro Tijano pa sva ta čas okrasili hišo s pompomi, baloni, Instagram okvirjem za fotanje, plakate iger ugibanja, modre in roza pijače..itd. Imeli smo tudi torto katera je bila znotraj pol modra in pol roza," je zapisala.

"Okoli 7h zvečer smo bili vsi zbrani in pripravljeni na razkritje. Začeli smo z odštevanjem od 10 do 0 in takrat je počilo."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanya Grohar Kovič👰🏻🤵🏻 (@theycallmebambam) on

"Ko sem zagledala modre konfete in dim sem bila polna čustev. Ne vem zakaj, ampak popolnoma sem bila presenečena. Ta trenutek je bil tako poseben in vsi smo začeli jokati."

"Pričakujeva fantka! Malega lepega fantka. Matej je tekel okoli, kot bi nekdo zadel gol na nogometni tekmi hahaha. Pa čeprav je bil do konca prepričan, da bova imela punčko. Jaz pa si do zadnjega nisem upala predvidevati, kaj bi lahko bilo," je iskreno zapisala.

"Vse kar vem je to, da ta mala duša prihaja v najina življenja ob pravem času. Hvaležna sem, da sem imela/imam lahko in lepo nosečnost. Slabosti nisem imela, pravtako nič čustvenih izbruhov. V bistvu sem zelo mirna," je povedala Sanja, ki se bo prvorojenca razveselila januarja.

Fotografije: Instagram.com/theycallmebambam

Njen celoten zapis si lahko prebereš na njenem blogu TUKAJ

Preberi še: Poglej, kako lepo poročno obleko je nosila Ana Klašnja

Priporočamo tudi: 5 TOP jesenskih stajlingov Nike Ambrožič Urbas