Top 10 zvezdniških presenečenj oboževalcev

Ne dvomimo, da je tudi tebi določena zvezdnica ali zvezdnik še posebej pri srcu. Zdaj pa si predstavljal, da te ta slavna oseba preseneti, ko praznuješ rojstni dan ali pa ti na dom prinese pico! No, kako bi odreagirala? Po vsej verjetnosti tako, kot so naslednji oboževalci, ki so doživeli ultimativno presenečenje.

Top 10 zvezdniških presenečenj oboževalcev (foto: YouTube print screen) YouTube print screen
25. 12. 2015

1 Pharrell Williams preseneti oboževalko Holly

Svetovno znani zvezdnik je svojo oboževalko Holly presenetil v trenutku, ko je preživljala čas s prijateljicami. Holly ni mogla verjeti, da je res Pharrell in je sprva skoraj pobegnila, nato pa mu z veseljem skočila v objem.

Oglej si video:

2 Beyonce preseneti učence med plesom

Dan, ki si ga bodo zagotovo za vedno zapomnili učenci kampusa Don Pedro Albizu, je bil dan, ko jih je med plesno vajo za dogodek Lets Move! Flash Workout presenetila zvezdnica Beyonce.

Oglej si video:

3 Jon Bon Jovi oboževaki "prinese pico"

38-letna Beth Mills je ultimativna (da ne rečemo čisto nora) oboževalka Jon Bon Jovija, zato si lahko samo zamislite, kako se je odzvala, ko je nekega dne ta res pojavil na vratih njenega doma (in to z ogromnim šopkom vrtnic).

Oglej si video:

4 Ed Sheeran preseneti mladoporočenca

Ko je Ed Sheeran izvedel, da sta si Matt in Kya za otvoritveni ples na njuni poroki, s katero so ju presenetili na neki radijski oddaji, izbrala njegovo pesem, je sklenil, da ju preseneti in jo odpoje kar v živo.

Oglej si video:

5 Justin Bieber preseneti oboževalke med igranjem videoigrice

Dekleta mislijo, da so prišla na preizkus nove videoigrice Just dance 4, v kateri je tudi pesem Justina Bieberja, a nekje sredi preizkušanja nekdo potrka na vrata.

Oglej si video:

6 Justin Timberlake se pojavi na igrišču za mini golf

Jenelle je nekega dne s prijateljico igrala mini golf, ko ju nenadoma ogovori Justin Timberlake. 

Oglej si video:

7 Demi Lovato preseneti oboževalca Nathana

Nathan misli, da je prišel v studio posneti video oboževalca, ki ga bo nato videla Demi Lovato. Ko Nathan začne govoriti o Demi, pa ga ta preseneti v živo!

Oglej si video:

8 Kako je Nancy spoznala Toma Cruisea

Presenečenje, ki ga je pripravila Oprah Winfrey, Nancy ne bo nikoli pozabila, saj je doživela nepozabni dan, ko je spoznala svojega idola igralca Toma Cruisea.

Oglej si video:

9 Ko se med snemanjem pojavi David Beckham

Udeležence Adidasove kampanje v Londonu je skoraj kap, ko jih je med snemanjem presenetil David Beckham.

Oglej si video:

10 Miks fantatičnih zvezdniških presenečenj

Kar ni nekaj najboljšega, ko zagledaš izraz na obrazu, ko oboževalci zagledajo svojega idola?! Nekaj najboljših reakcij smo ti pripravili za konec.

Oglej si video:

Oglej si še: Najbolj ganljiv sprehod neveste do oltarja (VIDEO) ali pa najlepše praznične fotografije znanih Slovenk (FOTO)!

Priporočamo tudi: Top 3 oblike fru fruja zime 2015/2016