Toni (In&Out) izdal prvo avtorsko skladbo! Poslušaj jo …

26-letni pevec Toni Petrovič, ki se kot solistični izvajalec še prebija na slovensko glasbeno sceno, predstavlja pesem, ki nosi naslov Življenje je prekratko.

Toni (In&Out) izdal prvo avtorsko skladbo! Poslušaj jo … (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
13. 5. 2015

Čeprav Tonija najbolj poznamo kot enega od članov zasedbe In&Out, simpatični fant pod umetniškim imenom Anthony pridno gradi tudi svojo solistično glasbeno kariero.

Prvič se je samostojno predstavil s pesmijo Men vse, ki jo je posnel z ekipo skupine Muff, in za katero menimo, da je ena najbolj romantičnih slovenskih pesmi!

Če jo slučajno še nisi slišala, si jo moraš takoj poslušati ...

Novica, da je zdaj Toni posnel prvo avtorsko skladbo Življenje je prekratko, za katero je sam napisal tako besedilo kot glasbo, nas je tako zelo razveselila, in to povsem upravičeno, saj se nam zdi skladba odlična!

"Življenje je prekratko je single, ki diši po poletju in je pozitivnih misli. Prepustite se prijetnim vibracijam in lahkotnim zvokom, ki se prepletajo v življenjskem sloganu, ki bi se ga morali držati prav vsi – uživaj življenje,'' je ob izidu skladbe za 24ur povedal Toni.

Poslušaj njegovo novo skladbo:

Toni si neizmerno želi, da bi lahko enkrat živel samo od glasbe, upa pa tudi na prodor v tujino, zato si je tudi nadel umetniško ime Anthony. Več o njegovih načrtih za prihodnost, si preberi v intervjuju.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri