Tomaž Porekar bo novi adut Avto magazina

Uredništvu Avto magazina se bo s 1. junijem 2010, kot urednik avtomobilizma, pridružil Tomaž Porekar, legenda slovenskega avtomobilističnega novinarstva.

21. 5. 2010

Pričakovanja, da se z okrepljeno ekipo vodilni položaj tako po kakovosti kot po dosegu Avto magazina na trgu še utrdili, so po mnenju poznavalcev upravičena.

Še boljši!

Pri Avto magazinu si bodo prizadevali, da bi že zdaj največjo slovensko avtomobilistično revijo in spletno stran dvignili na še višjo raven. S tem namenom že zdaj pripravljajo nekaj novih projektov tako v povezavi z revijo kot s spletnim portalom www.avto-magazin.si.

S prihodom Tomaža Porekarja bodo v Avtomagazinovi redakciji imeli člana kar dveh zelo pomembnih evropskih avtomobilističnih žirij – Evropski avto leta (slovenski član žirije je prav Tomaž Porekar) in Autobest (slovenski član žirije je Vinko Kernc, urednik testov pri reviji Avto magazin).

Tomaž Porekar bo Avtomagazinovo redakcijo okrepil predvsem zaradi svojega izjemnega poznavanja slovenskega in tujega avtomobilističnega trga, skrbel pa bo, da bosta tako revija kot spletna stran vsebinsko še bolj bogati, tudi na račun predstavitev najbolj svežih in ekskluzivnih avtomobilskih novosti.

O reviji

Revija Avto magazin izhaja že od leta 1966 in je namenjena vsem ljubiteljem avtomobilizma in motociklizma. Z letom 2004 so vsebine preselili tudi na splet in se s tem še bolj približali slovenski javnosti.

Avto magazin svojim bralcem in spletni skupnosti predstavlja in zanje testira najnovejše avtomobile z domačih in mednarodnih predstavitev. Pomemben del vsebine so tudi primerjalni testi, ekskluzivne foto- in videoreportaže, motociklizem in avto-moto športi.