Tomažu Ahačiču slovenski glasbeniki pripravili ganljivo presenečenje

Naš priljubljeni pevec Tomaž Ahačič –Fogl, ki se je pred kratkim moral soočiti z izjemno težko življenjsko situacijo, je v teh dneh deležen čudovite podpore in pomoči.

Tomaž z ženo in hčerko (foto: facebook.com/skupina.calypso/photos) facebook.com/skupina.calypso/photos
11. 11. 2015

Ko je v medijih odjeknila novica, da je naš priljubljeni pevec Tomaž Ahačič –Fogl, ki se ga številni najbolj spominjajo po odličnih nastopih v oddaji Znan obraz ima svoj glas, zbolel za zelo hudo obliko raka, so se nemudoma zganili številni slovenski glasbeniki.

V znak podpore svojemu glasbenemu kolegu so organizirali koncert v Tomaževem domačem kraju Tržiču, ki se ga je s svojo družino udeležil tudi priljubljeni pevec, ki mu je bolezen odvzela možnost govora in petja.

"Žal je moj glas utihnil za vedno," se je glasil del govora, ki ga je v znak zahvale prebrala Tomaževa hčerka in ob katerem so se skoraj vsem prisotnim orosile oči.

Na ta izjemno ganljiv večer so za Ahačičeve zbrali 23 000 evrov, s čimer se je znova pokazalo, kako znamo številni Slovenci pomagati sočloveku v stiski.

Najbolj čustveno so se seveda odzvali njegovi glasbeni kolegi, ki se dobro zavedajo, da se to lahko zgodi vsakomur med njimi.

Številni slovenski glasbeniki mu nesebično pomagajo po svojih najboljših močeh, Tomaža pa so na koncertu presenetili tudi s pesmijo podpore, ki nosi naslov Mi smo s teboj, za katero so posneli celo videospot.

Oglej si ga:

Po koncertu se je Tomaž oglasil na svojem Facebook profilu, kjer je zapisal:

Tomaž

Pomagaj Tomažu tudi ti!

Kmalu se bo zgodil še en dobrodelni koncert v podporo Tomažu, ki bo v četrtek, 19. Novembra v Hali Tivoli v Ljubljani.

Pridi ga podpret tudi ti, vstopnice so že na voljo na tem spletnem mestu. Denar od prodanih vstopnic bo v celoti namenjen Tomažu in njegovi družini.

Preberi še: Lady Gaga razkrila žalostno resnico o zabavni industriji ali pa preveri 6 odličnih idej za darilo za manj kot 5 evrov!

Priporočamo tudi članek: 7 zajtrkov, ki jih priporočajo nutricionisti