Tom Cruise: Mediji mu iščejo novo punco

Čeprav je rekordno hitro podpisal sporazumno ločitev, igralec Tom Cruise in njegova piarovska ekipa v teh dneh nekako vračata udarec.

25. 7. 2012

Tabloidi namreč citirajo zanesljive vire, ki pravijo, da se Tom v teh dneh sprašuje, kako ga je lahko Katie Holmes, s katero je bil poročen pet let, tako prinesla okoli, in poudarjajo, da svojih verskih prepričanj ne bo skrival pred hčerkico Suri. Pojavile so se celo špekulacije z imeni njegovih novih potencialnih partneric.

To ni življenje, kakršnega je hollywoodski zvezdnik Tom Cruise pričakoval.

Petdesetletnik, ki ga je soproga Katie Holmes po petih letih zakona soočila z nepričakovano zahtevo za ločitev, v zadnjih dneh intenzivno razmišlja o tem, česa vsega ni opazil v zakonu. To je za revijo People povedal dobro obveščeni vir, ki dolgo pozna zdaj že nekdanja hollywoodska zakonca, znana tudi pod vzdevkom TomKat.

Hčerkice ne bi nikoli zapustil

Tom je minulo sredo svojo šestletno hčerkico Suri, ki jo je videl prvič po ločitvi, s helikopterjem odpeljal na trening gimnastike. Razvajena Suri je bila oblečena v oranžno oblekico, ki jo je nosila že tretji dan zapored, in je bila videti precej zaspana, ko jo je njen slavni očka v naročju prinesel iz newyorškega hotela Greenwich. Z njo je bila seveda tudi bela plišasta igračka, od katere se ne loči niti za trenutek. Ravno v tem času pa je revija Life & Style objavila članek, v katerem je bil precej očiten namig, da je Tom zapustil malo Suri. Na to pisanje se je igralčev odvetnik Bert Fields odzval z ostrim pismom, v katerem je zatrdil, da gre za gnusne laži:

"Tom je s Suri ravno zdaj in z njo je bil tudi dan pred tem, ko je revija Life & Style objavila svoje okrutno lažne obtožbe. Tom ima rad Suri in zadnja stvar, ki bi jo kdaj storil, je ta, da bi zapustil svojo deklico."

Gospod Fields, ki ni le Tomov odvetnik, ampak tudi njegov dolgoletni prijatelj, je še dodal, da je Tom zaradi omenjenega članka sicer žalosten, ne pa tudi ogorčen:

"Za rekordno hitro sporazumno prekinitev zakona se je Tom odločil prav zaradi Suri."

Zakaj je tako dolgo trajalo, preden se je srečal s svojo hčerkico, pa je pojasnil vir:

"Čim prej je hotel videti Suri, a glavna prepreka so bile njegove obveznosti na snemanju filma Oblivion. Ni mogel prekiniti produkcije, saj bi to ljudi stalo njihovih delovnih mest. Ljudje računajo nanj."

Ostaja scientolog

Igralec se po podporo zdaj menda zateka k svojima starejšima otrokoma Connorju in Isabelli, ki ju je posvojil v zakonu s stanovsko kolegico Nicole Kidman, k svojim trem sestram in k mami, s katerimi si deli tudi ljubezen do scientološke vere. Nekaj članov njegove družine se mu je celo pridružilo na prizorišču snemanja najnovejšega filma, da bi mu bili v oporo tudi med delovnim časom.

"Tom se ne sramuje svojih prepričanj," je odločno povedal dobro obveščeni vir, ki je imel pri tem v mislih prav scientologijo, in dodal: "In ne bo jih skrival pred svojo hčerko."

Za novo srčno izbranko je veliko kandidatk

Kot da vse to ne bi bilo dovolj za senzacij željne medije, so se že začele pojavljati še špekulacije o tem, katera bo oziroma bi lahko bila nova Tomova srčna izbranka.

Številni so namreč prepričani, da je zvezdnik skupaj s svojo ekipo že v resnem 'lovu' na novo dekle.

Nekateri mediji omenjajo plesalko, pevko kantrija in igralko Julianne Hough, ki bi bila popoln izbor, a je na Tomovo žalost že zasedena, saj je v razmerju z radijskim voditeljem Ryanom Seacrestom. Drugi so med 'nominiranke' uvrstili Jessico Chastain, nadarjeno mlado igralko, ki pa je zelo skrivnostna, ko beseda nanese na njeno zasebno življenje.

Ustvarjalci spletne strani Celebitchy. com menijo, da mu je na kožo pisana igralka Jennifer Love Hewitt, novinarji National Enquirerja pa so prepričani, da je med najresnejšimi kandidatkami za potencialno Tomovo dekle latinska lepotica Yolanda Pecoraro. Gre za 27-letnico, ki za Toma ni primerna le zato, ker je igralka in prava lepotica, ampak predvsem zato, ker je že članica scientološke cerkve. Še več, pravijo ji celo scientološka princesa. Poleg tega je bila s Tomom menda že v kratki zvezi, in sicer leta 2004, ko je bila stara komaj 19 let.

"Tomov naslednji zakon bo znotraj Cerkve," je za National Enquirer zatrdila strokovnjakinja za scientologijo Margery Wakefield. Poudarila je še, da je Yolanda popolna kandidatka, saj so tudi njeni starši scientologi, sama pa je začela scientološke tečaje obiskovati že pri 13 letih. Čeprav tudi ona živi s fantom, je scientološka cerkev menda pripravljena storiti vse, kar je potrebno, da bi popravila škodo in si oprala ime po javni ločitvi Toma in Katie.

No, ne glede na želje scientoloških vodij pa ima Tom določene obveznosti tudi do svojih agentov in zelo majhna verjetnost je, da ga bodo njegovi hollywoodski svetovalci spodbujali, naj takoj skoči v resno razmerje s 27-letno članico cerkve, ki bi nato po hitrem postopku zanosila. Poleg tega njegov ego preprosto ne more prenesti, da bi bil v zvezi z osebo, ki ni velika hollywoodska zvezda.