Tom Brady spregovoril o krizi v zakonu z Gisele Bündchen

Tom Brady je v intervjuju razkril nekaj podrobnosti iz zakona z Gisele Bündchen in med drugim priznal, da sta se spopadala s krizo, ki pa sta jo na srečo prebrodila.

Tom Brady spregovoril o krizi v zakonu z Gisele Bündchen (foto: Profimedia) Profimedia
26. 5. 2016

38-letni zvezdnik ameriškega nogometa Tom Brady in tri leta mlajša brazilska manekenka Gisele Bündchen sta poročena dobrih sedem let. Resnici na ljubo pa niso bila vsa lepa.

Še posebno težko je bilo minulo leto, ko so se v njunem zakonu pojavile številne težave. Takrat so seveda takoj zaokrožile govorice o napetostih, ki naj bi vladale med njima, mediji pa so poročali celo o bližajoči se ločitvi.

Vse skupaj je pred kratkim prvič komentiral tudi Tom, ki je v intervjuju za priljubljeno televizijsko oddajo Access Hollywood povsem odkrito spregovoril o težavah, ki so v preteklosti pestile njegov zakon. Med drugim je zatrdil, da so ju vse te težave le še zbližale in okrepile njuno razmerje.

"Našla sva se ob pravem času," je svojo 'izpoved' začel Tom in nadaljeval:

"Skupaj sva doživela nekaj vzponov in padcev in prav to je najino razmerje naredilo še posebno močno."

V isti sapi je poudaril, da je hvaležen za to, da je v Gisele našel življenjsko sopotnico, kakršno si želi imeti prav vsak moški.

gisel

"V življenju sva morala biti kos številnim izzivom, zato je še toliko bolje, če imaš ramo, na katero se lahko nasloniš, če imaš ob sebi nekoga, na kogar se lahko vedno zaneseš," je dejal Tom, ki se je z enim največjih izzivov v svojem življenju prav gotovo spopadal lani, ko je bil vpleten v velik škandal profesionalne lige ameriškega nogometa NFL.

V okviru tako imenovane afere Deflategate so članu ekipe New England Patriots očitali, da je sodeloval v goljufiji, povezani s premalo napihnjenimi žogami, ki so jih uporabljali na tekmi proti moštvu Indianapolis Colts in s tem resno kršili pravila.

Ta škandal je močno bremenil tudi njegov zakon, a zvesta žena mu je ves čas stala ob strani. To pa ni bilo vedno lahko!

Po poročanju številnih virov je bil Tom v tistem temačnem obdobju namreč izredno slabe volje, jezo in frustracije pa je pogosto sproščal prav na Gisele.

gisele

Lepotica je v intervjujih, ki jih je dala v zadnjem obdobju, velikokrat namignila, da preživlja težke čase. Kakorkoli že, najpomembneje je, da je zdaj vse v redu.

Zdi se, da je najhujše obdobje že za njima, da sta ga uspešno prestala in da sta se znova našla. To je prav gotovo razveselilo tudi njuna otročka, šestletnega Benjamina in triletno Vivian.

tom

Preberi še: Koliko kilogramov ima Kim Kardashian (in s kakšno dieto ji je uspelo shujšati po porodu), priporočamo pa tudi članek Zakaj je nujno, da z bivšimi partnerji prekinemo vse stike?