Toliko je vredna 1 objava Kylie Jenner na Instagramu!

Koliko?!?!?!?!

Toliko je vredna 1 objava Kylie Jenner na Instagramu! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 5. 2018

Ko Kylie Jenner objavi fotografijo na Instagramu, se mnogi preučevanja lotijo s povečevalnim steklom. Na prvi pogled povsem običajne fotografije velikokrat razkrivajo podrobnosti o njenem zasebnem življenju in tudi reklame, ki jih zvezdnica mimogrede navrže svojim sledilcem.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kar pa se pravzaprav zelo izplača. V nedavni ameriški raziskavi so namreč potrdili, da je Kylie s svojim Instagram profilom daleč najbolj 'vredna' influencerka sveta, saj z vsako objavo zasluži precej zajeten kupček denarja, celo več kot kraljica Beyonce.

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ugotovili so, da je vsaka objava na njenih družabnih omrežjih vredna kar milijon dolarjev.

Raziskovanje njene vrednosti se je začelo po tem, ko je na Instagramu objavila prvo fotografijo deklice Stormi, ki je obenem postala najbolj všečkana objava v celotni zgodovini Instagrama. Se še spomniš tega?

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Čeprav nima največ sledilcev na spletu (ta naziv pripada pevki Seleni Gomez), so statistike njenih objav kljub temu najboljše. Raziskovali so namreč razmerje med številom sledilcev, dosegom njenih objav in številom komentarjev in všečkov, ki jih z vsako objavo dobi, ter izračunali, koliko bi v medijskem svetu stal oglas s takšnimi lastnostmi.

V tem trenutku, je druga najbolj vplivna sestra klana Kardashian Khloe, ki je svoj status na drugem mestu dobila na račun rojstva hčerke True in zakonskega škandala s košarkašem Tristanom Thompsonom, na tretjem mestu pa je pristala Kim.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kot so še zapisali strokovnjaki, se Kylin recept za uspešen Instagram profil skriva v dejstvu, da ljudem ponuja točno to, kar želijo - in to je kopica fotografij družinskih trenutkov in (seveda!) ljubke deklice Stormi.

Napisano po predlogi Cosmopolitan.au

Fotografije: Profimedia, Instagram.com/@KylieJenner

Preberi še: TO je najbolj seksi pričeska ta hip (in mi smo zaljubljeni!)

Priporočamo tudi: Facebook je uvedel fantastično novost (za ljubezenske zadeve)