Uau! TOLIKO donacij je Inja Zalta zbrala v samo 2 dneh

Po tem, ko je po spletu zaokrožil njen srce parajoč posnetek s prošnjo za pomoč, je Inja Zalta s pomočjo dobrih ljudi uspela zbrati že kar nekaj donacij. Še vedno ji lahko pomagaš tudi ti!

Uau! TOLIKO donacij je Inja Zalta zbrala v samo 2 dneh (foto: Pop TV) Pop TV
23. 3. 2020

Po petkovem posnetku, ki ga je objavila na svojem Instagramu, je v življenje igralke Inje Zalta vendarle posijalo sonce.

Če še nisi slišala za njeno stisko, ki se je v teh dneh bliskovito razširila po spletu, si jo lahko ogledaš TUKAJ. V njem Inja pojasnjuje, da se je znašla v zelo težki življenjski situaciji, in to več tisoč kilometrov od doma – živi namreč v Los Angelesu, zaradi trenutne situacije pa se prav tako ne more vrniti v Slovenijo.

Seveda, kot je pričakovati, se je pod njeno objavo zgrinil kup spodbudnih komentarjev in tudi tistih nekoliko bolj negativno naravnanih.

No, dobri ljudje so priljubljeni igralki takoj priskočili na pomoč. Tako ji je do tega trenutka pomagalo že 726 ljudi.

Kar pomeni, da je skoraj zagotovo zbrala minimalno 726€, verjetno pa še veliko več, saj sta ji denar darovala tudi Saša Lendero in Miha Hercog ter ob tem zapisala: "Srečno od nas s Sašo in Ario (Hercog-Lendero)! Upamo, da prebrodiš situacijo. Lp, Miha Hercog".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero) on

Število donacij iz ure v uro narašča, zato smo prepričani, da bodo težki časi kmalu za njo in da se igralki morda nekako uspe celo vrniti v domovino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inja Zalta (@zainja) on

Inja, Cosmo uredništvo ti želi vse dobro! 

Preberi še: Oooo! Zvezdnica serije Reka ljubezni sporočila, da bo avgusta MAMICA 👏🏼

Priporočamo tudi: Nikolina (Gospodin savršeni) se je POROČILA, vendar nesrečno! To se je zgodilo!