Tobey Maguire in Jennifer Meyer: Zasebno življenje skrivata pred javnostjo

Tobey Maguire in Jennifer Meyer, ki v javnosti sploh ne govorita o svojem zakonskem življenju, sta se spoznala leta 2003, ko je Jennifer prišla obiskat svojega očeta na delovno mesto. Igralec je takrat snemal film Seabiscuit.

Skupaj sta že 11 let. (foto: Profimedia) Profimedia
12. 6. 2014

Igralec in filmski producent Tobias Vincent 'Tobey' Maguire, ki se je rodil 27. junija 1975 v kalifornijski Santa Monici, je med drugim znan tudi po tem, da o svoji karieri vedno z veseljem poklepeta z radovednimi predstavniki sedme sile. Vendar je zato toliko bolj redkobeseden, ko mu zastavljajo vprašanja, ki so povezana z njegovim zasebnim, še posebej zakonskim življenjem.

"Želim biti le produktiven in nočem, da mi pri tem na poti stojijo zgodbe o mojem zasebnem življenju. Zame so nekatere stvari dragocene," je Tobey ob neki priložnosti pojasnil svoje stališče o zasebnosti. Ravno zaradi takšnega stališča je o ljubezenskih razmerjih, ki jih je imel, preden je spoznal sedanjo soprogo, oblikovalko nakita Jennifer Meyer, zelo malo znanega. Zelo malo znanega pa je tudi o njegovem zakonu in dveh otrocih.

Spoznala sta se v filmskem studiu

Hollywoodski igralec in hčerka Ronalda Meyerja, predsednika uprave slovitega filmskega studia Universal, sta se spoznala leta 2003, ko je Tobey ravno v omenjenem studiu snemal zgodovinsko športno dramo Seabiscuit, v kateri je upodobil Reda Pollarda, Jennifer pa je prišla na obisk k svojemu očetu. Jennifer meni, da je prav njen soprog najbolj zaslužen za to, da se danes ukvarja s poslom, s katerim se je že od nekdaj hotela ukvarjati – z oblikovanjem nakita.

"Mojemu soprogu bo to všeč in moram mu dati priznanje. Dokler ga nisem spoznala, nisem imela pojma o industriji nakita. Nenehno me je spraševal, kaj bi rada počela, in na koncu sem mu priznala, za kaj gre. Prav on me je spodbujal, da se začnem ukvarjati s tem, in hvala bogu, da je to počel," je Jennifer, ki je 3. aprila dopolnila 37 let, v enem redkih intervjujev pohvalila svojega soproga.

Skrivna poroka

Po treh letih razmerja, natančneje aprila 2006, sta se zaljubljenca zaročila, septembra 2007 pa je na vrsto prišla še poroka. Ko sta se sprehodila do oltarja, sta že bila ponosna starša, njuna hčerkica Ruby Sweetheart je bila takrat stara deset mesecev.

Poročno slovesnost sta priredila na Havajih, večno zvestobo pa sta si zaobljubila pred majhno skupinico najožjih prijateljev. Med njimi je bil tudi hollywoodski megazvezdnik Leonardo DiCaprio, s katerim je Tobey pred 21 leti igral v biografski drami Fantovo življenje. Čeprav sta si zelo različna – Leo se rad zabava in menjava lepotice kot spodnje hlače, Tobey pa prisega na mirno družinsko življenje – sta že dolga leta zelo dobra prijatelja.

Obožuje očetovsko vlogo

Maja 2009 je Tobeyja in Jennifer razveselil drugi otrok, deček, ki sta mu nadela ime Otis Tobias. Srečna družinica živi v sončni Kaliforniji, igralski zvezdnik pa se trudi, da bi ohranil stabilnost pod domačo streho.

"Pogosto sem se selil naokoli in zaradi kariere igralca je to še vedno neizbežno. Prisiljen sem oditi za nekaj mesecev in si svoje življenje ustvariti nekje drugje. Toda rad bi, da bi bila moja otroka v šoli s svojimi prijatelji. Hvaležen sem za to možnost potovanj in pridobivanj novih izkušenj in prav nič nimam proti malemu žrtvovanju. Vse to je za dobrobit mojih otrok," je nekoč izjavil Tobey in se ob tem spomnil svojega otroštva, ki ni bilo ravno postlano z rožicami. Njegova družina je bila namreč tako revna, da so jim sosedje kupovali celo najosnovnejša živila.

"Vedno sem imel streho nad glavo, a sem večinoma spal pri sorodnikih, včasih tudi v zatočišču za brezdomce. Moja družina je imela bone za hrano, in to me je spodbudilo, da sem pljunil v roke in začel služiti," je razkril Tobey, ki ne skriva, da obožuje vlogo očeta. Prav na starševskem področju se trudi biti čim boljši, saj sam ob sebi ni imel očeta. Kuhar in gradbeni delavec Vincent Maguire se je od njegove mame namreč ločil, ko je bil star komaj dve leti, in zapustil družino.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri