TO zdaj v L.A. počneta Harry in Meghan (stvari niso šle ravno po njunih načrtih)

Če si se morda spraševala, kaj zdaj Harry in Meghan v resnici počneta cele dneve (in kakšni so njuni karierni načrti), smo našle odgovor. 

TO zdaj v L.A. počneta Harry in Meghan (stvari niso šle ravno po njunih načrtih) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 6. 2020

Hej, kaj hudiča se je zgodilo s princem Harryjem in Meghan Markle?  

Ker vemo, da si si podobno vprašanje zagotovo zastavila tudi sama, smo pobrskali splet in našli njune zadnje fotografije, ki so (vsaj v slovenjih medijih) ostale precej neopažene.

Čeprav jima je novi koronavirus prekrižal nič-koliko načrtov (in ja, nista edina), se tudi v tem času na polno posvečata dobrodelnim projektom, saj smo ju nazadnje na Instagramu ujeli medtem, ko sta pomagala žrtvam koronavirusa.

Na Instagramu smo našli TOLE njuno fotko:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Homeboy Industries (@homeboyindustries) on

Ju najdeš?

Organizaciji Homeboy industries sta namreč pomagala pripravljati pakete pomoči za starejše prebivalce Los Angelesa, ki jih je pandemija koronavirusa močno prizadela, kot so zapisali pod fotografijami, pa so bili njihovi zaposleni popolnoma navdušeni nad Harryjem in Meghan. 

Slika pa je v resnici posebna tudi zato, ker je ena redkih fotografij, ki sta jo Harry in Meghan odobrila za objavo, saj je bil njun zadnji utrinek objavljen 6. maja, ko je njun mali Archie praznoval svoj 1. rojstni dan.

Raziskali smo, kaj v resnici počneta cele dneve:

Priznajmo si. Stvari po njunem kraljevem razhodu niso šle ravno v tisto smer, ki sta si jo zamislila, saj sta tik po odcepitvi v aprilu želela zagnati svoj novi Instagram profil, svojo novo dobrodelno organizacijo Archewell ter tudi svojo potovalno agencijo

Ker jima je novi koronavirus prekrižal marsikateri načrt, sta se v obdobju pandemije posvetila dobrodelnosti, kljub temu pa sta že najela tudi PR agencijo, ki jima bo pomagala zagnati vse njune skupne projekte.

Mimogrede - agencija, ki sta jo najela, je skrbela tudi za komuniciranje Baracka in Michelle Obama ter tudi družine Clinton. 

Mar to pomeni, da se v prihodnosti podajata v politiko? Hm. 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Zdaj je znano! ZATO se je princ Harry NESKONČNO zaljubil v Meghan Markle

Priporočamo tudi: "Kar Meghan mi reč'te" (mesečna izkušnja naše spletne urednice, ki je živela kot Meghan Markle)