To so svetovno znani zvezdniki, ki so letos obiskali Hrvaško!

OMG! Med njimi je tudi Jamie Dornan! Poglej, kaj je počel na Hrvaškem in preveri, kateri so še drugi slavni obrazi, ki so letos obiskali naše južne sosede.

To so svetovno znani zvezdniki, ki so letos obiskali Hrvaško! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 10. 2017

Jamie Dornan

Tuji mediji poročajo, da so letos v začetku leta v Dubrovniku med snemanjem celovečerca o angleškem srednjeveškem junaku Robinu Hoodu opazili priljubljenega severnoirskega igralca Jamieja Dornana. Ta v novem filmu igra Robinovega zvestega prijatelja Willa Scarleta.

Ko je Jamie po letošnji podelitvi oskarjev v Los Angelesu prispel v Dubrovnik se je izognil novinarjem in fotoreporterjem in se takoj po pristanku letala usedel v avtomobil, s katerim se je odpeljal do hotela, v katerem je bival, so poročali pri dulist.hr.

Jamie Dornan

Jamie Foxx

V Dubrovniku pa se je iz istega razloga kot Dornan mudil tudi igralec Jamie Foxx, ki bo v filmu odigral Malega Johna (fotografija spodaj).

Snemanje filma, katerega premiero načrtujejo v februarju 2018, je potekalo v letošnjem februarju in marcu, zavzelo pa je prostor na večih različnih lokacijah.

Jamie Foxx

Pierce Brosnan

V teh dneh pa je na dalmatinski otok Vis, na katerem snemajo celovečerec 'Mamma Mia! Here We Go Again', prispel tudi slavni igralec Pierce Brosnan.

Brosnan je v sredo ob prihodu na splitsko letališče pozdravil zbrane s simulacijo streljanja iz pištole, s čimer je spomnil na svojo vlogo najbolj znanega filmskega tajnega agenta Jamesa Bonda.

Hrvaški mediji poročajo, da je bil v družbi dolgoletne soproge Keely Shaye Smith ter izvrstno razpoložen in neobremenjen s svojo filmsko slavo. Bil je oblečen v črno obleko in imel sončna očala.

Brosnan bo igral Sama Carmichaela, filmskega soproga glavne igralke Meryl Streep. Priljubljeno ameriško igralko Streepovo prav tako kmalu pričakujejo v Dalmaciji, tako kot njenega kolega Colina Firtha, pišejo na govori.se.

Producenti nadaljevanja filma, ki temelji na pesmih švedskega ansambla Abba, so se odločili, da bo Vis postal izmišljeni grški otok Kalokairi, na katerem poteka filmska zgodba.

Pierce Brosnan

Amanda Seyfried

Na dalmatinski otok pa so pred dnevi prispele tudi igralke Amanda Seyfried, Christine Baranski in Julie Walters.

Amanda je na svojem Instagramu objavila cel kup fotografij, ki pričajo, kako jo je narava Visa očarala. Med drugim je svoje sledilce razveselila tudi s tole spodnjo fotografijo. Simpatična je, kajne?

Amanda Seyfried

Lily James

Na snemanju pa se v modrem bikiniju in kratkih jeans hlačah v vlogi 'mlade Meryl Streep' zelo zabava tudi igralka Lily James.

Lily James

Julija Roberts in Danny Moder

Igralka Julija Roberts se je v zadnjih dneh mudila v Splitu, in sicer je tam obiskala moža Dannyja Moderja, med snemanjem filma. Sprehajala se je po mestu, obiskala pa je tudi otok Hvar, kamor se je s prijatelji pripeljala na luksuzni jahti.

Danny je v Splitu snemal film Ibiza, ki ga režira Alex Raichnabach. Film so snemali tudi v Beogradu, zgodba pa govori o mladi Američanki, ki s prijateljicama išče seksi didžeja v Španiji, poroča revija Story.

Julia Roberts

Preberi še: Poglej, kje je letošnji (sanjski) dopust preživljal voditelj David Urankar

Priporočamo tudi: Rebeka Dremelj: Poglej, kako (NORO!) je videti njen dan