To so srečneži, ki ljubijo modele Victoria's Secreta

Nekaterim moškim se je uresničilo to, o čemer na milijone predstavnikov močnejšega spola lahko le sanjari – osvojili so srca Victorijinih angelčkov, največjih lepotic na svetu, ki predstavljajo slovito znamko spodnjega perila.

Alessandra Ambrosio in Jamie Mazur (foto: Profimedia) Profimedia
18. 12. 2014

Brazilka Alessandra Ambrosio in njen večni zaročenec, poslovnež iz modnega sveta Jamie Mazur, ki je 33-letno lepotico zaprosil že leta 2008, sta starša dveh otrok, šestletne Anje Louise in dveletnega Noaha Phoenixa.

Joan Smalls in Bernard Smith

Joan

Joan Smalls, 26-letnica iz Portorika, je svoje srce leta 2011 podarila poslovnežu Bernardu Smithu, soustanovitelju Modellounge X Microsofta, posebnega prostora, ki lepoticam z modnih brvi omogoča, da se v prostem času med različnimi obveznostmi družijo, izmenjavajo izkušnje in imajo dostop do najnovejših tehnologij.

Karlie Kloss in Joshua Kushner

Kloss

Karlie Kloss, 22-letna Američanka, in njen rojak, 29-letni Joshua Kushner, sta kot par zadetek v polno. Ona je ena najbolj zaželenih top modelov, on pa je uspešen poslovnež in investitor. Življenje si delita od leta 2012.

Lily Aldridge in Caleb Followill

Lily

Američanka Lily Aldridge, ki je sredi novembra dopolnila 29 let, ljubi Caleba Followilla, vodjo skupine Kings of Leon in enega najbolj oboževanih glasbenikov minulega leta. Spoznala sta se leta 2007, sanjska poroka je prišla na vrsto maja 2011, junija 2012 pa je Lily povila deklico Dixie Pearl.

Shanina Shaik in Tyson Beckford

Tyson

Ta parček pa privlači poglede, kjerkoli se pojavi. Shanina Shaik, 23-letnica iz Avstralije, in njen ameriški kolega, model in igralec Tyson Beckford, ki bo 19. decembra dopolnil 44 let, sta se zaljubila leta 2008. Iskrica med njima je preskočila, ko je bil Tyson član žirije nekega modnega avdicijskega šova, v katerem je sodelovala Shanina.

Behati Prinsloo in Adam Levine

Behati

Namibijki Behati Prinsloo je uspelo ukrotiti velikega ženskarja, ki so mu posteljo grele že številne lepotice, tudi Victorijini angelčki. Petindvajsetletnica je od julija poročena z Adamom Levinom, vodjo skupine Maroon 5, ki ga je spoznala leta 2012.

Doutzen Kroes in DJ Sunnery James

Kroes

Nizozemski didžej Sunnery James je moški, v katerega se je zaljubila njegova 29-letna rojakinja Doutzen Kroes. Parček, ki se je spoznal leta 2009, je poročen od novembra 2010 in ima dva otroka, Phyllon Joy Gorré bo januarja prihodnje leto dopolnil štiri leta, Myllena Mae pa je luč sveta ugledala predzadnji dan letošnjega julija.

Candice Swanepoel in Hermann Nicoli

Candice

Danes 26-letna Južnoafričanka Candice Swanepoel je bila stara sladkih 17 let, ko je v Parizu spoznala brazilskega modela Hermanna Nicolija. Lepotca že nekaj let spadata med najuspešnejše in najbolj zaželene parčke v modnem svetu.