To so najbolj drzne Halloween maske znanih Slovenk

Zakaj čakati na 31. oktober, ko pa lahko svojo masko za noč čarovnic pripraviš že danes? In ker se tudi me že veselimo jutrišnjega rajanja, smo tokrat na kup izbrale nekaj mask znanih Slovenk, ki ti bodo ob letošnjem ustvarjanju lahko v pomoč.

To so najbolj drzne Halloween maske znanih Slovenk (foto: Instagram.com/@majamalnar) Instagram.com/@majamalnar
30. 10. 2017

Od resnično dovršenih kostumov Maje Malnar in njenih praznovanj noči čarovnic onkraj meja, do odrskih kostumov glasbenic, ki bodo najbolj strašno noč tega leta praznovale na odru ...

Jasno je, da je Halloween v zadnjih letih tudi pri nas na plano potegnil 'drugo plat' slovenskih estradnic in tu so njihovi najbolj drzni poskusi. 

Maja Malnar

Če je noč čarovnic pri nas aktualna v zadnjih letih, je Maja Malnar v preteklosti izkusila že kar nekaj 'Halloweenov' z dolgimi tradicijami. Temu primerni so tudi njeni kostumi, ki so daleč stran od zamisli 'v zadnjem trenutku' in s tem prava zakladnica navdiha.

Kako vam je kaj všeč v vlogi morilske mornarke? Ali pa v čevljih duhca Jeannie iz ameriške serije 'I Dream of Jeannie' (na zgornji fotografiji)?

 

Sailor did a little mess in the kitchen.. ✌️❤️ #happyhalloween

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar) on

Nekateri pravijo, da nisi izkusil prave noči čarovnic, če se vsaj enkrat nisi prelevil v vampirja ... 

... ali pa v zapeljivo superdekle

 

Early Halloween!?! #supergirl #la #halloween #costume #party #style #girlsnightout #beauty #hair

A post shared by Maja Malnar (@majamalnar) on

Sanja Grohar

Obrazne poslikave lobanj z majcenim preobratom izhajajo iz mehiške tradicije praznovanja dneva mrtvih, pri nas pa so postale priljubljene že pred nekaj leti in kot izgleda, je raznolikost, ki jo ponujajo še kako aktualna.

Lani si je s partnerjem takšno masko omislila Sanja Grohar, letos pa bomo v njej lahko ujeli tudi voditeljico Taro Zupančič. Komaj čakamo, da jo vidimo!

Tjaša Kokalj Jerala

Voditeljica, blogerka in lepotna strokovnjakinja je prava mojstrica domiselnih mask. Za tokratnjo noč čarovnic smo med njenimi stvaritvami izbrali masko Harley Quinn, ki se je nazadnje predstavila v ameriški uspešnici Odred odpisanih. Drzno kajne?

 

Time for #carnival ❤ #harleyquinn #suicidesquad

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala (@tjasa_kokalj_jerala) on  Alya

Alya

Alya je ena tistih, ki večino takšnih praznovanj preživi na odru. Pred kratkim je tematsko zabavo tako popestrila z masko v slogu burleske. Ji pristaja, kajne?

 

Burlesque baby

A post shared by ALYA Music Artist (SLO) (@alyamusic) on

Doroteja Premužič

Od mojstrice ličenja, kot je Doroteja, v resnici nismo pričakovali nič manj od tega, kar smo našli. Zapeljiva svetlolaska se je na zabavo namreč podala v kostumu rožnate tigrice, ki ji beseda 'drzno' še kako pristaja.

 

@davidhojnik #masquerade #friends #party #hellokitty #popart #party #saturdaynight #carneval

A post shared by Doroteja P. (@_diamondee_) on

Ajda Sitar

Ajda se je letos odločila za 'tradicijo' in se na ljubljanske ulice odpravila v obleki okostnjaka. Rešitev, s katero nikoli ne moreš zgrešiti. 

Hajdi Jazbinšek Korošec

Pa še nekaj navdiha za vse tiste, ki bi v kostume rade oblekle celotno družino. Glasbenica in podjetnica Hajdi je namreč prava zakladnica navdiha družinskih kostumov, saj je ideje za svoje poiskala tako v kultnih filmih, kot tudi markantnih modnih slogih.

 

Skupaj imamo veliko pik... zelo veliko ;) #pust #costume #101dalmations #carnival #familymask

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

 

 

Pust 2 leti nazaj.... Harley Davidson family #harleydavidson #carnival #pust #familymask

A post shared by Hajdi (@hajdi_kj) on

Pripravila: Kaja Milanič
Foto: Instagram Maja Malnar, Sanja Grohar, Alya, Hajdi Jazbinšek Korošec, Tjaša Kokalj Jerala, Ajda Sitar in Doroteja Premužič.

Preberi še: 10 razlogov, zakaj je tvoja starejša sestra ZAKON

Priporočamo tudi: Rebeka Dremelj je KONČNO pokazala obraz svoje hčerkice Šajane