To si Kim Cattrall misli o goli Kim Kardashian

Kim Cattrall je v nedavnem intervjuju povedala, kaj si misli o golih selfijih Kim Kardashian

To si Kim Cattrall misli o goli Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2016

60-letno ameriško igralko, sicer rojeno v Veliki Britaniji, Kim Cattrall, so v intervjuju za Good Morning Britain med drugim povprašali, kaj si misli o toliko golote, kot jo v številnih selfijih pokaže Kim Kardashian. In čeprav se je tudi Kim pogosto slekla v znameniti seriji Seks v mestu, za Kim Kardashian ni našla spodbudnih besed.

"Mislim, da je to malo dolgočasno. In na prvo žogo," je dejala in dodala: "Ne vem, kako na tem zgradiš kariero, ampak očitno njim to uspeva." Povedala je še, da sicer njihovega resničnostnega šova ne gleda, da pa se je glavnim akterkam res nemogoče izogniti.

Kim Kardashian

Kim Kardashian je nazadnje dvoje golo telo pokazala po tem, ko je rodila svojega drugega otroka, sina Sainta. 

Kim Kardashian se je gola slikala tudi med nosečnsotjo

Kim Kardashian se je gola slikala tudi med nosečnostjo, s tem bi naj dokazala, da je resnično noseča. 

Kim Cattrall kot Samantha Jones

Kim Cattrall je obleke pogosto odvrgla v sklopu nepozabnega televizijskega in kasneje tudi filmskega lika Samanthe Jones, ki je bila obsedena s seksom. 

Kim Cattrall sicer živi kakšnih 150 kilometrov južno od Manhattana, do tja pa se pelje kar z avtobusom. Avto je nehala voziti zaradi vse bolj agresivnih voznikov na cesti. 

Oglej si še, kako zelo je mala princesa Charlotte podobna svojemu očetu, princu Williamu. Oglej si še najlepše hrvaške plaže.