TO se je v resnici pletlo med Kristjanom in Indiro

S tem, ko je v prejšnjemu tednu hišo šova The biggest loser Slovenija zapustil Kristjan, se je razblinila še zadnja trohica upanja, da bomo v šovu videli iskrice strasti ...

TO se je v resnici pletlo med Kristjanom in Indiro (foto: Goran Antlej, Biggest loser Slovenija) Goran Antlej, Biggest loser Slovenija
21. 11. 2017

In to ne le zaradi Kristjanovega odhoda, saj je za revijo Nova ob svojem slovesu povedal, da med njim in Indiro (kljub Henrikovim glasnim namigovanjem) ni bilo nič drugega, kot le dobro prijateljstvo.

"Z Indiro sva dobesedno in resnično le prijatelja, čeprav smo skupaj preživeli veliko časa. A tako je v vsakem šovu, ko si nekako 'zaprt' in se vsakodnevno srečuješ z istimi ljudmi. Kar se tiče iskric, pa mislim, da nekako ni preskočila, čeprav kdo meni drugače," je namreč Kristjan povedal novinarju omenjene revije.

"Če sem čisto iskren, sem trenutno res mnogo bolj osredotočen na hujšanje kot pa na novo ljubezen, čeprav je Indira simpatična," je o Indiri povedal Kristjan.

Za resno zvezo še ni čas!

In čeprav je Kristjan v šovu izgubil nekaj manj kot trideset kilogramov, bo morala nova ljubezen na izklesanega Kristjana še malce počakati.

"Najprej si želim urediti življenje, kar pomeni nov način življenja z manj kilogrami. To, kar je bilo pred tekmovanjem ni bilo za nikamor," je povedal.

 

#BiggestLoserSLO #PlanetTV

A post shared by The Biggest Loser Slovenija (@biggestloserslo) on

Več o Kristjanovem življenju izven šova si lahko prebereš v novi številki revije Nova.

Fotografije: The biggest loser Slovenija, Goran Antlej

Preberi še: Kako prdeti pred partnerjem? (izkušnja obupanega dekleta z vetrovi)

Priporočamo tudi: Tako (seksi) je videti Luka Pečar Pahor, sin našega predsednika!