To povsem NEOBIČAJNO službo ima Nina Klinar, bivša žena Tima Ravnjaka (+ VSE podrobnosti)

O, vauuu, v bistvu ne poznamo nikogar, ki bi še opravljal takšno delo. 👏🏻

To povsem NEOBIČAJNO službo ima Nina Klinar, bivša žena Tima Ravnjaka (+ VSE podrobnosti) (foto: Prt Scr Instagram/ninaklinar) Prt Scr Instagram/ninaklinar
18. 1. 2023

Te dni se veliko govori o Nini Klinar, bivši ženi olimpijca Tima Kevina Ravnjaka, ampak žal ne iz pravih razlogov.

Nini se dogaja prava grozljivka, kajti gre za javno pranje umazanega perila, česar nikakor ne podpiramo.

Ni več tako pomembno, kaj se je zgodilo, saj želi tudi Nina najverjetneje vse skupaj pozabiti, če pa te zanima več, smo o tem pisale TUKAJ.

Verjetno nisi vedela, kaj je Nina Klinar po poklicu. 

Včeraj je na Instagramu odgovarjala na vprašanja sledilcev in večina jih je zanimalo, kaj je po poklicu in kakšno delo opravlja.

"Po poklicu sem diplomirana glasbenica saksofonistka. V vojski sem zaradi dela v orkestru redno zaposlena že 4 leta," je razkrila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

Razložila je, da so v Orkestru Slovenske vojske razpisali avdicijo, na katero se je prijavila, kasneje pa tudi dobila službo v Šentvidu v Ljubljani. Dodala je še, da si je od nekdaj želela igrati v orkestru.

Priporočamo tudi branje vesele novičke: Ne le Alen Kobilica in njegova Maja, tudi TA znani Slovenec je končno postal očka (in to prvič) 😍

Kako poteka njeno delo?

"Tam sem od pol osmih do pol enih. Ko so koncerti imamo delo popoldne in zvečer, so tudi vikendi. Igramo na različnih protokolih, imamo svoje koncerte kot orkester, Big Band ali manjše komorne skupine. Nikoli ne zmanjka zabave in vpletenosti v glasbo. Če so koncerti imamo vaje, če ni vaj, moramo sami vaditi. Bolj ali manj si razpolagam sama s časom. Pet ur imam in še tri doma, zato to izkoristim," je pojasnila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

Mnogi so jo spraševali, ali to pomeni tudi, da je vojakinja. Odvrnila je, da na misije ne hodi, ker je glasbenica, in glasbniki na misije ne hodijo. 

"Sem pa odslužila vojaški rok na temeljitem vojaškem usposabljanju tri mesece in pol sem bila v vojski na Vipavi. Tisti, ki ste bili z mano, veste, kako sem trpela, ampak ko pogledam nazaj, je to ena izmed izkušenj na katere sem zelo ponosna in mi je ogromno dala," je še dodala.

Na delo se je vrnila po dveh letih ...

Nina se je vrnitve v službo zelo veselila in odštevala dni. "Tisti, ki me spremljate na novo, naj povem, da nisem bila doma samo čez porodniško, ampak sem imela že zaradi rizične nosečnosti delo na domu. V službo sem se vrnila po dveh letih in še nekaj," je razložila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

Njena hčerka Mia je sedaj v vrtcu, sicer še na uvajanju, zato tam preživi uro do dve.

"Mia v vrtcu zelo uživa, nisem dvomila, da ne bi, ker ima res rada otroke," je dejala Nina.

Morda te zanima še: Si tudi ti podlegla TikTok trendu britja dlačic na OBRAZU? 😳 Razkrivamo, kaj o tem menijo DERMATOLOGI

Preberi tudi: Saga se nadaljuje: Kristina prekinila molk in prvič povedala PRAVO RESNICO o odnosu z Arijanno

Fotografije: POP TV