Izvedeli smo, kaj po odhodu iz šova počne Ervina Varcar (The Biggest Loser Slovenija)

Prejšnji teden se je od svojega mesta v modri ekipi šova The Biggest Loser Slovenija morala posloviti ljubljančanka Ervina Varcar, mi pa smo preverili, ali je zdrav življenjski slog del njene rutine tudi zdaj, ko strokovnjaki ne spremljajo vsakega njenega koraka.

Izvedeli smo, kaj po odhodu iz šova počne Ervina Varcar (The Biggest Loser Slovenija) (foto: Planet TV) Planet TV
3. 4. 2018

Ko se je poročena mamica devetmesečnega sinka prijavila v šov The Biggest Loser Slovenija (2), je tehtala 129 kilogramov.

"Številka na tehnici je bila alarmantna, kar pomeni, da je čas za drastične ukrepe," je novinarju revije Nova povedala Ervina in obenem priznala, da so bili izzivi v šovu zanjo pretežki.

"Zalomilo se je pri skušnjavi, ki je bila zame vse prej kot skušnjava. Nisem želela sodelovati v tej skušnjavi (op. p. skušnjava je del igre, šova), zato sem bila izločena. Prvi izzivi so bili zame zelo težki, saj sem bila takrat še zelo neaktivna v smislu gibanja," je povedala in dodala, da se v domačem okolju zdaj veliko giba, prav tako pa sledi tudi dieti, ki jo je v šovu pripravil prehranski strokovnjak Gašper Grom.

Kako zdaj izgleda njen vsakdan?

"Zjutraj vstanem, uredim otroka, nato sebi pripravim zajtrk in pojem. Z otrokom greva na sprehod ali v trgovino. Nato znova doma oba pojeva kosilo. Spakiram torbo za telovadbo in odpeljem otroka v varstvo k staršem.

Po telovadbi grem po otroka in greva domov, kjer naju ponavadi že čaka moj mož. Nato sledi popoldansko in večerno druženje v krogu družine in prijateljev," je povedala Ermina, ki zdaj uživa v družbi svojega sinka, ki ga je v šovu tako močno pogrešala.

Spregovorila tudi o težkem sprejemanju svoje podobe ...

Ko je Ervina Varcar, ki je sicer v najstniškem obdobju tehtala 70 kilogramov, prišla v šov, je tehtala 129 kilogramov. Kot je povedala, se s kilogrami bori že celo življenje, po njenem mnenju pa sta velik del k temu prispevala osebno nezadovoljstvo in depresivna obdobja.

Ervina, srečno!

Fotografije: Planet TV, revija Nova

Članek si lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Nova

Preberi še: Horoskop: 6 najbolj ZASANJANIH astroloških znamenj

Priporočamo tudi: Uau! Moraš videti reklamo, ki jo je posnela Indira Ekić