To je slovenska Ashley Graham! Čudovita je!

Se spomniš Ashley Graham, najbolj znane in najbolje plačane manekenke za močnejše postave? No, tudi Slovenija ima močnejšo manekenko. Spoznaj jo in si oglej njene fotografije, na katerih je ču-do-vi-ta!

To je slovenska Ashley Graham! Čudovita je! (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
25. 7. 2017

Nataša Mernik, slovenska modna in lepotna blogerka, spominja na slavno močnejšo manekenko Ashely Graham. V zadnjem času navdušuje s fotografijami na Instagramu in z ozaveščanjem o tem, kako pomembno je ljubiti svoje telo.

Kontaktirali smo jo. In juhu! Pristala je, da naredimo članek o njej. In neverjetno všeč ti bo, kar nam je povedala. Dovoli, da ti jo predstavimo …

Nataša Mernik

"Spominjaš na slovensko različico Ashley Graham. Smo prvi, ki smo to opazili," smo jo previdno vprašali. "Hvala. To je eden največjih komplimentov v zadnjem času, saj mi prav Ashley predstavlja velik vzor. Spremljam jo že dolgo, berem pa tudi njeno knjigo A new model. Njeno delo in ljubezen do same sebe sta velik razlog, da sem tudi sama začela razmišljati in pisati o temah, ki se nanašajo na pozitiven odnos do lastnega telesa."

Dala nam je fantastično iztočnico, da jo povprašamo, kakšno je njeno zavedanje in sprejemanje lastnega telesa. In njen ogovor nam je dal misliti: "Odkar se zavedam, sem bila v boju sama s seboj in s svojim telesom. Kilogrami, strije, celulit, … Vse me je 'doletelo' že zelo kmalu. Šele zadnjih nekaj let, oziroma odkar pišem blog, sem bolj samozavestna. Vse več manekenk in blogerk je, ki izstopajo iz povprečja in tako spreminjajo modno industrijo ter se trudijo za enakovrednost vseh oblik in velikosti teles. Rada bi bila ena izmed njih in pomagala sledilkam, da bi se imele (še bolj) rade."

 

Amazing blogger event by @bellhypoallergenicslovenija with @tjasa_kokalj_jerala #bblogger #fblogger #Anakrejevska #bellhypoallergenic

A post shared by Natasha Mernik | Anakrejevska (@anakrejevska) on

Zanimalo nas je tudi, kaj bi svetovala vsem tistim, ki svojih teles še ne ljubijo brezpogojno. "Ljubezen do sebe ne pride čez noč in ne bo prišla z mojim nasvetom, a vseeno ... Kljub temu, da se sliši že nekoliko izpeto, verjamem v rek, ki pravi, da če želiš biti ljubljen, moraš najprej ljubiti sebe. Ko ti to uspe, izžarevaš še več pozitivne energije in tako privlačiš tudi druge," je povedala.

 

Blogger bestie matchy bracelets by @smileconceptstore #iskrenotokarsi

A post shared by Natasha Mernik | Anakrejevska (@anakrejevska) on

"Kako pa danes vidiš celilut? Kako drugače kot pred nekaj leti," smo vrtali naprej. "Kot nekaj povsem običajnega. Imajo ga skoraj vse ženske in tudi veliko moških, tako da je ravno toliko vsakdanji in normalen kot gube in dlake. Verjetno bi bili vsi bolj srečni, če ne bi obstajal, a jaz sem se z njim že čisto sprijaznila."

Ker na Instagramu še nismo zasledili kakšne njene počitniške fotografije v kopalkah, nas je zanimalo, zakaj je temu tako. "Zato, ker še nisem bila na pravem dopustu," je bila iskrena Nataša. "Svojih fotografij sicer ne načrtujem toliko vnaprej, ampak letos bom najverjetneje objavila tudi kakšno tovrstno fotkico."

Punca super razmišlja, kajne?

Fotografije: osebni arhiv

Preberi še: 1 od TEH skladb bo v trenutku dvignila tvoje (jutranje) razpoloženje!

Priporočamo tudi: Se še spomniš slovenske pevke Hajdi? Poglej, kaj punca počne danes! in Osebna trenerka Jennifer Lopez je razkrila, kaj vse zvezdnica počne za svojo seksi postavo (jedilnik + vaje)