To je razlog, zakaj se princ William in Kate Middleton v javnosti nikoli ne držita za roke!

Odgovor je precej preprost.

To je razlog, zakaj se princ William in Kate Middleton v javnosti nikoli ne držita za roke! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 2. 2017

Princ William in Kate Middleton sta sanjski kraljevi parček. Ne samo da gojita veliko spoštovanje drug do drugega, zdita se tudi neizmerno srečna in zaljubljena bolj ali manj ves čas. Preprosto čudovita sta skupaj.

Ampak ne glede na to, da sta najboljša prijatelja in duši dvojčici, se Kate in William v javnosti nikoli ne držita za roke oz. si ne izkazujeta nobene druge fizične naklonjenosti. Se sprašuješ zakaj?

Kraljevi par

Nekateri so namigovali na zakonsko nesrečo, a temu (hvala bogu!) ni tako. Odgovor na vprašanje je povsem preprost!

Nedavno so pri reviji People objavili intervju z Myko Meier, strokovnjakinjo za kraljevi protokol, ki je razkrila, da v kraljevi monarhiji ni zapisanega pravila, ki bi kraljevim parom prepovedovalo javno izkazovanje ljubezni. Najbolj verjeten razlog je tako enostavno spodobnost.

Kraljevi par

"Na potovanjih, kot je denimo bil njun obisk Indije, Kate in William predstavljata Združeno kraljestvo," je dejala. "Par mora na tovrstnih poteh vedno kazati in ohranjati svojo profesionalnost, zato se Kate in William tudi tako malo, pravzaprav nič, dotikata med opravljanjem svojih delovnih vlog."

Kraljevi par

Pravzaprav z vsakim pojavom v javnosti opravljata službeno dolžnost. Če bi se medtem držala za roke, pomisli, bi bilo vse skupaj videti zelo neprofesionalno, četudi sta poročena. (Mimogrede, aprila letos bosta praznovala že šesto obletnico! Si lahko misliš?) Poleg tega pa se morata na tovrstnih dogodkih tudi rokovati s številnimi ljudmi in v tem primeru je držanje za roke zelo nepraktično.

Preberi še: To moraš poznati! Spisek stvari, ki moške osrečijo in se ne navezujejo na SEKS

Oglej si tudi: VIDEO: Zgodovinski nastop noseče Beyonce (ostali smo brez besed)

Priporočamo tudi članek: "Sram me bodi!" (piše Mojca Zemljak)