TO je razlog, zakaj je Meghan Markle na kraljičnem rojstnem dnevu morala stati za Kate Middleton

Navdušenje nad kraljevo poroko se še ni dobro umirilo, ko je Meghan Markle že morala prevzeti določene naloge, ki so ji bile predane skupaj z nazivom in pa dejstvom, da se je poročila z britanskim princem. Kako ji to trenutno uspeva?

TO je razlog, zakaj je Meghan Markle na kraljičnem rojstnem dnevu morala stati za Kate Middleton (foto: profimedia) profimedia
19. 6. 2018

Rečemo lahko, da se Meghan odlično znajde v svoji novi vlogi, čeprav nekje še zmeraj potrebuje dodatno potrditev, da dela prav.

Niti razmišljati nočemo o tem, koliko protokolov moraš upoštevati kot član kraljeve družine. Tudi dejstvo, da je Meghan na uradnem praznovanju kraljičinega rojstnega dne stala zadaj za Kate Middleton, je le še eno izmed pravil, ki jim mora slediti.

Običajno je namreč, da pri takih dogodkih v prostor, ali v tem primeru na balkon, najprej zakoraka starejši brat, torej princ William in njegova žena Kate. Zato brez skrbi. Vsi, ki ste morda mislili, da se Meghan že godi krivica, ste lahko pomirjeni, da je to le del protokola. 

Strokovnjak, za vse kar je povezano s kraljevo družino, Joe Little je povedal, da je Meghan imela celo boljšo pozicijo kot Kate, pri svojem prvem uradnem praznovanju kraljičinega rojstnega dne (dogodek Trooping the Colour).

Kate je takrat sicer tudi stala v prvi vrsti, vendar bolj stran od kraljice, medtem ko je Meghan vseeno ostala v njeni bližini, čeprav malo bolj zadaj.

Protokoli in pravila

Če se sprašuješ, kako se Meghan uspešno izogiba kršitvam protokolov in morebitnim kraljevim polomijam, ti lahko povemo, da ji pri tem seveda pomaga njen mož princ Harry.

Po spletu je namreč zaokrožil simpatičen video, prav tako s praznovanja kraljičinega rojstnega dne, kjer je Meghan pri Harryju še enkrat preverila, v katerem trenutku se mora prikloniti. 

Takrat, ko pa Harryja ni v njenem spremstvu, se Meghan znajde tudi sama in za mnenje vpraša kar kraljico. Govorimo namreč še o enem posnetku, kjer sta se kraljica Elizabeta II. in Meghan skupaj udeležili uradnih dolžnosti.

Ob vračanju do vozila je bila Meghan v dilemi, ali naj v avto vstopi pred ali za kraljico, in ker ji njena svetovalka na to ni znala odgovoriti, je vprašala kraljico, kaj je njena želja glede tega. 

Problem rešen, bravo Meghan! :)

Foto: Profimedia, instagram.com/harry_meghan_updates

Preberi še: Meghan Markle na poroki nečakinje princese Diane nosila čudovito dolgo oblekico

Priporočamo tudi: Burak Özçivit je delil težko pričakovano intimno fotografijo!