TO je razlog, da je princ Harry do Meghan tako zaščitniški (in pripravljen se je spreti tudi z Williamom)

Meghan je pod strogim drobnogledom medijev, trdno pa je prepričana tudi, da je angleški tisk ne mara! 

TO je razlog, da je princ Harry do Meghan tako zaščitniški (in pripravljen se je spreti tudi z Williamom) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2019

Mediji so v zadnjih mesecih veliko so poročali o razprtijah med princem Harryjem in Williamom, krivdo pa pripisali prav Meghan.

Vojvodinji seveda vse to ne koristi najbolj, še posebej v času nosečnosti, ko smo ženske še veliko bolj občutljive. Harry naj bi jo na vse načine rad zaščitil in ji pomagal, saj nikakor ne želi, da bi njegova ljubljena žena bila nesrečna ali celo v smrtni nevarnosti.

Obstaja pa še en razlog za njegov IZJEMNO zaščitniški odnos do žene.

Harry nikakor ne želi, da bi se Meghan dogajalo podobno, kot njegovi pokojni mami Diani. Meni namreč, da takrat nihče ni naredil dovolj, da bi Diano zaščitili pred vsiljivostjo medijev, sam pa je takrat ni mogel obvarovati, saj je bil premajhen. 

Spomnimo se, da je princesa Diana umrla v avtomobilski nesreči v Parizu prav zaradi preganjanja fotografov. Oba sinova je tragedija globoko prizadela in oba sta se zavezala, da se kaj takega več ne sme zgoditi.

Se tudi tebi zdi, da med bratoma vlada rahla napetost?:

Danes je medijski svet še toliko bolj radoveden, saj se s pomočjo interneta informacije širijo s svetlobno hitrostjo. 

Harry je vsem v svoji družini dal jasno vedeti, da bo naredil vse, da bo soprogo zaščitil, ter da se je za mir pred vsiljivostjo medijev pripravljen celo spreti z vsakim, ki mu pri tem ne bi pomagal.

Razjezil naj bi ga predvsem brat William, ki bi naj mislil, da Harry pretirava. A tudi sam se je pred zakonom s Kate Middleton znašel v podobni situaciji, saj so jo mediji dobesedno obkolili.

Harry je prav zato pričakoval, da bo brat tisti, ki ga bo najbolje razumel.

Oporo pa je našel v svakinji Kate, ki bi naj Meghan sprejela zelo lepo (kljub grdim govoricam, da se sovražita) in ji pomagala na vsakem koraku. 

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: FOTO: O, uau! Poglej, kakšna lepotica je 22-letna sestrična princa Harryja!

Priporočamo tudi: To pa je sprememba! Pevka Kataya je pred desetimi leti izgledala POVSEM drugače