TO je prva fotografija Tine Maze po rojstvu hčerke!

Po več mesečnem zatišju je Tina Maze svoje oboževalce kooooooončno razveselila s prvo fotografijo! 

TO je prva fotografija Tine Maze po rojstvu hčerke! (foto: Facebook.com / @TinaMaze // boekhaus) Facebook.com / @TinaMaze // boekhaus
13. 4. 2018

Tina Maze že vse od zaključka svoje športne kariere svojo zasebnost skrbno varuje pred radovednimi očmi javnosti, k temu pa spada tudi omejeno objavljanje fotografij na družabnih omrežjih.

Že vse odkar je Tina minulo zimo postala mamica hčerkici, na njenem Instagram in Facebook profilu namreč nismo zasledili niti enega 'selfija', zato smo se toliko bolj razveselili fotografije, ki jo je včeraj posnela ob cvetočih rožah.

Njen prvi selfie po tem, ko je postala mamica, si lahko ogledaš TUKAJ:

 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83) on

Ob fotografiji je svoje oboževalce vprašala, ali bi z njo posneli 'selfie', pod objavo pa se je vsul val navdušenja, saj je simpatični utrinek iz življenja nekdanje smučarske asinje prejel več kot 8 tisoč všečkov.

Sicer pa so njeni oboževalci in sledilci pod fotografijo zapisali tudi, da že nestrpno pričakujejo fotografijo, preko katere bi lahko spoznali tudi njeno hčerkico, na to pa bomo, kot izgleda, morali počakati še kar nekaj časa.

Tina se je na družabnih omrežjih s svojimi posnetki sicer javila v začetku zime - najprej z najavo lepe novice, potem pa še z objavo zimskih utrinkov iz njenega življenja. 

Se še spomniš tega posnetka?

 

A post shared by Tina Maze (@tinamaze83) on

Fotografije: Facebook.com / @TinaMaze // boekhaus

Preberi še: Tanja Ribič objavila iskren zapis o težkih časih, ki jih trenutno preživlja njena družina

Priporočamo tudi: 7 seks trikov, ki si jih bo zapomnil za vedno!