TO je prva fotografija z Instagrama Tjaše Kokalj Jerala! (POGLEJ, kako se je spremenila)

Zagotovo se strinjaš, da Tjaša Kokalj Jerala sodi v kraljevo družino slovenskih instagramerk. Se še spomniš, kako je začela?

TO je prva fotografija z Instagrama Tjaše Kokalj Jerala! (POGLEJ, kako se je spremenila) (foto: Instagram Tjaša Kokalj Jerala) Instagram Tjaša Kokalj Jerala
15. 1. 2018

Te dni se je Tjaša Kokalj Jerala spomnila svojih začetkov na družabnem omrežju Instagram, ko je v svoji 'zgodbi' s sledilkami delila fotografijo iz svoje preteklosti, natančneje iz leta 2011.

Nas je navdušila s kratkimi lasmi, kaj pa tebe?

Prav ta fotografija pa je obenem tudi prva, ki jo je tjaša na tej platformi tudi delila. In očitno se je obrestovalo, saj Tjaši zdaj samo na tem omrežju zdaj sledi že več kot 44.500 ljudi. No, ampak upravičeno!

V sedmih letih druženja na Instagramu je s svojimi sledilkami delila že veliko pomembnih življenjskih trenutkov, med drugim tudi ta ljubek poročni video.

Video si poglej TUKAJ:

Tokratnji skok v preteklosti sicer ni bil prvi, saj je Tjaša leta 2014 delila utrinek modne steze 2009. Ali na fotografiji prepoznaš še znano Slovenko, ki smo jo spremljali v oddaji Zvezde plešejo? ;)

In čeprav se je slog njenih fotografij preko let dodobra izoblikoval, je zdaj svojim sledilkam razkrila 'taktiko' za svojimi objavami.

"Svoje fotografije vedno posnamem s telefonom in nikoli ne uporabljam Photoshopa! Samo tretji filter na 'Insta zgodbi', ki se imenuje Melbourne. Mogoče sem na vseh 4000 fotografijah, ki sem jih objavila na Instagramu,  izbrisala le kakšen mozoljček ali dva. In to je to," je zapisala v svoji 'zgodbi' in dodala, da se sicer vsak odloča zase.

"Ni namen Instagrama ta, da ujameš trenutke? Vsak si želi popolnih fotografij, mislim pa, da bi se morali ob tem vprašati, kaj s takšnim početjem sporočamo mlajšim generacijam. Naj ne objavljajo fotografij, na katerih so preprosto oni sami? Da to, kar so, ni dovolj dobro? No, zame je!".

In prav je tako! Bravo Tjaša!

Fotografije: Instagram Tjaša Kokalj Jerala

Preberi še: 5 resnic o ljubezni, ki ti ne bodo najbolj všeč (a jih je dobro vedeti)

Priporočamo tudi: Ljubezenska pravila, ki škodujejo vajini zvez