TO je pravi razlog, zakaj se oddaja 'V koraku z družino Kardashian' končuje (razkrivajo njihovi prijatelji)

Ojoj. 🙊

Kim Kardashian - MICHAEL KORS, MICHAEL (foto: Profimedia) Profimedia
9. 9. 2020

Danes zjutraj je svet presenetila novica, da se po 20 sezonah in 14 letih oddaja 'V koraku z družino Kardashian' poslavlja. 

Zadnja sezona se bo na programu E! začela predvajati začetek prihodnjega leta, potem pa bo oddaje, s katero se je pravzaprav začela 'resničnostna televija', kot jo poznamo danes, tudi končala.

S TO objavo je Kim Kardashian sporočila vest:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pod njo je zapisala:

"Našim zvestim oboževalcem - s težkim srcem vam sporočam, da smo se kot družina odločili, da se poslovimo od ustvarjanja oddaje V koraku z družino Kardashian.

Po 14 letih, 20 sezonah in na stotine epizod, smo nadvse hvaležni za vse tiste, ki ste nas spremljali na televiziji - v dobrih in slabih časih, v sreči in solzah, ob rojstvih in ljubezenskih tegobah. Te spomine bomo za vedno nosili v srcu, prav tako ljudi, ki so v tem času prekrižali naše poti.

/.../

Zadnje sezona se bo začela predvajati v začetku prihodnjega leta. Brez oddaje V koraku z družino Kardashian ne bi bila tu, kjer sem danes. Za vse to sem nadvse hvaležna, in za vedno bom dolžna tistim, ki so nam pomagali, da smo na noge postavili kariere, ki jih imamo danes."

In če si se morda spraševala, zakaj nenadna odločitev, je TO razlog!

"Odločitev, da je oddaje konec so sprejeli enoglasno. Otroci, ki so začeli snemati oddajo, imajo zdaj svoje otroke, zato je usklajevanje urnikov snemanj zdaj izredno težko.

Družina je zelo hvaležna za vse, kar se jim je v tem času zgodilo, prav tako za vse spomine, ki so jih v tem času ustvarili. Družina Kardashian se zdaj želi posvetiti svojim družinam in projektom, ki jih napovedujejo v prihodnosti, oddaja pa je preprosto zavzela prevelik del njihovih urnikov," so povedali prijatelji blizu družine.

Spomnimo te lahko, da se je od snemanja oddaje v tem letu že poslovila Kourtney Kardashian, špekulacije o njeni odločitvi pa so se vlekle že vse od leta 2015.

Boš tudi ti to oddajo pogrešala? Zapiši nam v komentar!

Končno je znano, KDO je novi fant Kendall Jenner (in Kris ga obožuje!)

Tamara je preteklost! To je NOVA ljubezen Renata Lužarja (tudi ti opaziš kaj "čudnega"?)

Fotografije: Profimedia, Igor Zaplatil