Tudi Sebastian Cavazza ima seksi podmladek!

"Pozdravljeni. Tudi Sebastijan Cavazza ima seksi sinova. Mogoče pa lahko naše punce razveselite še s tema dvema seksi fantoma," tako nam je jutro po tem, ko vas je navdušil predsednikov sin, pisala ena izmed naših zvestih bralk.

Tudi Sebastian Cavazza ima seksi podmladek! (foto: Story Editor) Story Editor
21. 11. 2017

In to smo tudi storile.

Postavni igralec Sebastijan Cavazza že vse od začetka svoje kariere buri misli številnih oboževalk. Po njegovih stopinjah pa precej samozavestno korakata tudi njegova sinova, starejši Luka Pascal in njegov mlajši brat Mark Jacob.

Čeprav se mladeniča spretno izogibata soju medijski luči, se je slednjemu pred približno letom dni na radijskih valovih kljub temu nastavil Mark Jacob, ki hip hop glasbo ustvarja pod imenom Vazz.

"Ne razumem, ko kdo ne razume tega, da je Vazz povezano s priimkom Cavazza. Že od sredine osnovne šole, torej od kakšnega šestega razreda dalje, me najboljši prijatelji tako kličejo. In potem se je enostavno prijelo," je pojasnil v radijskem intervjuju za Banga hip hop show na Radiu Banga v lanskem letu in dodal, da mu na karierni poti znan priimek sicer ni kaj veliko pomagal.

"Mislim, da nimam nič prednosti pred ostalimi zaradi tega, kar je moj oče. Na hip hop sceni sigurno ne. Je pa res, da sem šel z njim na svoj prvi hip hop koncert, ker je tudi on poleg drugega v mladosti poslušal rap. Ampak ni nič posebnega. Fotr kot fotr," 

Kakšen oče, takšen sin ...

Luka in Mark na svojih družabnih omrežjih skrbno čuvata svojo zasebnost, kar pa precej vestno počne tudi njun slavni oče. 

Pred kratkim je v intervjuju naši novinarki namreč povedal, da kljub evforiji, sam nima niti enega družabnega omrežja, zato so mu novodobne težave, ko se prijatelji ne znajo družiti drugje, kot na Facebooku, popolnoma tuje.

Preberi še: Selena Gomez presenetila z novo barvo las!

Priporočamo tudi: Tako (seksi) je videti Luka Pečar Pahor, sin našega predsednika!