TO je najbolj SEKSI ženska na svetu (ko jo vidiš, boš vedela, zakaj!)

Svetovno znana manekenka se je pred časom znašla tudi na naši naslovnici!

TO je najbolj SEKSI ženska na svetu (ko jo vidiš, boš vedela, zakaj!) (foto: Instagram/oliviaculpo) Instagram/oliviaculpo
18. 6. 2019

Moška revija Maxim, ki vsako leto izbere najbolj vročo predstavnico ženskega spola leta, je letos – po našem mnenju – zadela v polno.

Laskav naziv najbolj seksi ženske na svetu v letu 2019 je prejela manekenka Olivia Culpo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Lepotica je tako prehitela 99 drugih žensk v ožjem izboru, med katerimi so bile tudi Gal Gadot, Margot Robbie, Sofio Vergara, Priyanko Chopra Jonas, Zoe Saldano, Sophie Turner in kar nekaj svetovno znanih manekenk, kot sta Bella Hadid in Kendall Jenner, ter priljubljenih Instagramerk in Youtuberk.

Kot so povedali pri reviji Maxim, so se letos odločili za nekoliko drugačen pristop.

Vzpon digitalnih vplivnežev, s čemer je prišlo tudi do specifičnega naprednega družbenega gibanja, so od odgovornih zahtevali, da ponovno premislijo, kaj pravzaprav v letu 2019 pomeni biti "vroč".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Seveda gre tukaj za fizično lepoto, a ta je bila le delček njihovega algoritma privlačnosti, so pojasnili. Pri izbiri je veljalo splošno pravilo, da v ožji izbor pridejo ženske, ki pritegnejo zaradi nečesa več kot samo izgleda, tj. uspeha na svojem področju, do katerega so kljub majhnim možnostim prišle z odločnostjo, surovega talenta in željo, da se pokažejo svetu takšne, kot so.

Zakaj smo tudi mi prepričani, da je si je naziv zasluženo prislužila prav lepotica Olivia Culpo?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Nas je v letošnji aprilski reviji, katere naslovnico je krasila, prepričala s svojo preprostostjo in iskrenostjo: "Ni mi všeč ideja, da moramo biti vsi popolni. Ljubim občutek edinstvenosti, kakor tudi to, da ženske pogumno pokažejo svoje prednosti, pa tudi pomanjkljivosti. Konec koncev nihče ni popoln, kajne?"

"Delajte tisto, kar vas veseli in za kar vam bije srce, ljubite se in ohranite iskreni nasmeh na obrazu, karkoli se vam že zgodi," pravi Olivia.

Pripravila: N. Š.

Preberi še: O, uau! Poglej, kako FANTASTIČNO je videti Ana Maria Mitič 9 mesecev po porodu

Priporočamo tudi: Ja pa iiiii! Harry in Meghan sta NEPRIČAKOVANO delila nove družinske fotografije