To je najbolj priljubljena slovenska vplivnica ta hip (preveri, kdo je in zakaj je tako priljubljena!)

Navdušila te bo s svojo energijo in glasom!

To je najbolj priljubljena slovenska vplivnica ta hip (preveri, kdo je in zakaj je tako priljubljena!) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
7. 12. 2020 | Promocijsko sporočilo

Prepričane smo, da si že slišala za Klaro Jazbec, simpatično mlado pevko, ki jo je javnost spoznala v šovu Slovenija ima talent leta 2016, kjer je predstavila svojo avtorsko pesem Milijon in ena, danes pa je priljubljena vplivnica. 

Klara je zelo aktivna na svojem Instagram profilu, kjer jo rade spremljamo tudi Cosmo punce. Poleg modnih kombinacij, utrinkov s preteklih potovanj in nalezljivega nasmeha pa svoje sledilce občasno pocrklja tudi s svojim glasom. Pred kratkim je namreč predstavila tudi novo pesem ...

Največ, kar lahko imamo, je ljubezen 

In o tem poje tudi Klara v svoji novi skladbi Največ, ki že odzvanja iz naših domačih pisarn, pri besedilu in glasbi pa sta sodelovala Marjetka Vovk in Raay.

Klara je v intervjuju za revijo Story povedala, da se solo petja še danes uči pri Marjetki, ki ji je že od samega začetka govorila, da je biti drugačen nekaj pozitivnega, za snemanja z Raayem pa pravi, da so vedno nekaj posebnega. "Z njima se je moja kariera pravzaprav začela," je o sodelovanju z dobro poznanim glasbenim dvojcem povedala simpatična Klara.

Si že slišala novo skladbo?

Pesem torej govori o pravi ljubezni, Klara pa je v intervjuju povedala, da tudi v resnici verjame v pravo ljubezen, ki jo je v svojem fantu našla že pred osmimi leti in zato verjame, da je ta pesem prišla do nje z razlogom. "V besedilu najdem sebe in to, kar resnično čutim," pravi Klara.

Kaj ni to lepoooo?!

Nasmejana Klara pa je z decembrom postala tudi obraz (in seveda glas) nove božične kampanje podjetja Telemach, ki je pesem Največ uporabil v svojem oglasu. 

"Pri Telemachu sem stranka že kar nekaj let - še moja soba in ukulele sta v barvah Telemacha. To pa je tudi razlog, da v mojem videospotu za pesem Največ prednjači vijolična barva," je povedala Klara, ki je vesela sodelovanja v kampanji, ki bo zagotovo pripomogla k prepoznavnosti nove skladbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KLARA JAZBEC (@klarajazbec)

O Klari bomo zagotovo še veliko slišali ...

Ti pa moraš slišati za Telemachovo božično ponudbo! Pričaraj si božično vzdušje z vrhunskimi napravami po prazničnih cenah in ne zamudi 50 % popusta na paket ŠE VEČ ali NAJVEČ za kar 6 mesecev za komunikacijo v naj omrežju.

Ob vseh spletnih naročilih naprav pa prejmeš še darilo: nepogrešljiv sterilizator za novo napravo in brezplačno dostavo, zato ne odlašaj in piši svojemu najljubšemu dobremu možu! 😉

Več o Telemach ponudbi preveri TUKAJ