TO je Katarina Čas naredila, da je dobila vlogo z Leonardom DiCaprijem (poleg avdicije!)

Če si se morda spraševala, kako je v resnici dobiti tako pomembno vlogo. Tole je odgovor. 👇

TO je Katarina Čas naredila, da je dobila vlogo z Leonardom DiCaprijem (poleg avdicije!) (foto: Arhiv) Arhiv
11. 7. 2020

Si že gledala film Volk z Wall Streeta? Če ga še nisi, potem imaš danes položnost, da si ga ogledaš na programu Planet 2.  😉

No, če si film že videla, pa te bo morda zanimalo zakulisje ustvarjanja, ki ga je pred časom najbolj priznana slovenska igralka Katarina Čas razkrila za časopis Delo.

Če si se morda spraševala, kaj se je v resnici dogajalo, ko je napol gola stala pred Leonardom DiCaprijem, je tvoj odgovor zdaj tukaj. 

Morda že veš, da je Katarina v omenjenem filmu nastopila s številnimi znanimi igralci, med njimi tudi z Leonardom DiCaprijem, Jonahom Hillom in prelepo Margot Robbie. Kljub zvezdniški zasedbi, pa je v spominu večini najbolj ostal prizor, kot je oblečena v bankovce ameriških dolarjev napol gola pozirala pred DiCaprijem.

Se spomniš tega?

No, Slovenci smo film navdušeno spremljali tudi zato, ker so v njem omenili tudi Slovenijo, še toliko bolj zanimivo pa je bilo odkriti, kaj se je v resnici dogajalo pred (in med) snemanjem.

Tole je pred časom razkrila Katarina:

Katarina je v filmu nastopila v vlogi svetlolase Švicarke Chantalle, zato se je na posnetku, ki ga je poslala na avdicijo, v švicarski nemščini najprej pošalila.

"Direktorica castinga mi je šele kasneje povedala, da je prav ta duhovit vložek prepričal tako njo kot Scorseseja, da sem jaz prava za to vlogo," je pred časom Katarian priznala novinarki časopisa Delo.

TAKO je videti snemanje Hollywooskega filma:

"Prizor, v katerem igram, je po scenariju tekel malo drugače. Na vaji sem po predhodnem razmisleku dodala repliko, ki je bolj poudarila osebnost mojega lika. Jonah Hill, ki je bil s tem prisiljen v improvizacijo, mi je hitro odgovoril, Martin pa je samo pritekel na sceno in dejal, da je bilo to super in da bomo to ohranili tudi v filmu," je povedala prej omenjenemu časniku. 

Ji je bilo zaradi golote med snemanje kaj neprijetno? Preberi tole:

"Če bi bila edina od vseh nastopajočih, ki bi morala gola snemati prizor, bi, priznam, imela težave s tem. Tako pa je bilo vse v kontekstu zgodbe in nujen del za prikaz razvrata," je še dodala.

Zanimivo, kajne?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Nika Zorjan, si to ti? Pevka PRESENETILA z najbolj vročo preobrazbo poletja 🔥

Priporočamo tudi: Priljubljena tekmovalka šova Biggest Loser Slovenija bo PRVIČ mamica