To je igralec, ki bi skoraj igral Jacka Dawsona v filmu Titanik

Presenetilo te bo, kateri igralec bi lahko igral lik Jacka Dawsona v filmu Titanik. Mi menimo, da so se prav odločili za Leonarda DiCapria. Kaj pa meniš ti?

To je igralec, ki bi skoraj igral Jacka Dawsona v filmu Titanik (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2017

Igralka Kate Winslet je po 20 letih odkrila resnico o filmu Titanik in povedala, kdo bi v resnici moral igrati v nepozabnem filmu.

Kate Winslet

Marsikdo se sprašuje, kakšen bi bil film, če bi namesto Leonarda DiCapria takrat vlogo Jacka Dawsona dobil Matthew McConaughey, ki je bil na avdiciji s Kate Winslet.

Matthew McConaughey

Kate pravi, da mogoče uspeh filma ne bi bil tako velik, če bi morala igrati z Matthewem. To so seveda le ugibanja, dejstvo pa je, da sta bila Kate in Leonardo izvrstna in da je film tudi zato uspešnica.

Titanik

"Med nama z Matthewem ni bilo takih vibracij, kot so bile med nama z Leonardom. Na koncu so producenti izbrali prav," je danes prepričana Kate, ki se je skupaj z Leonardom zapisala v zgodovino.

Tega zagotovo nisi vedela!

Kate legendarne pesmi iz filma, ki jo poje Celine Dion, ne prenese in je nikoli ne posluša.

Ti pa osveži spomin in ji prisluhni tukaj:

NUJNO si oglej še fotogaleriji iz našega arhiva, ki kažeta, kako so danes videti igralci iz filma Titanik in utrinke iz zakulisja, ki bodo za vedno spremenili tvoj pogled na film

Priporočamo tudi: Enrique Iglesias in Anna Kournikova sta se razveselila dvojčkov!? in Nova sezona Zvezde plešejo s presenečenjem – poglej, kdo bo plesal!