To je fotka, s katero je Michael Bublé razočaral svoje oboževalce

Kanadski glasbenik Michael Bublé je med dopustovanjem v Miamiju, kjer je užival s svojo lepo ženo Luisano Lopilato, na Instagram profilu objavil fotografijo, ki je v trenutku sprožila val kritik.

To je fotka, s katero je Michael Bublé razočaral svoje oboževalce (foto: Profimedia) Profimedia
18. 4. 2015

Sporna fotografija, s katere se sicer v prvem kadru smehlja postavni Michael, v ozadju prikazuje žensko v zelo kratkih hlačah.

Ob objavi fotografije je zvezdnik zapisal, da se mu je zdelo nekaj na tej fotografiji, zaradi česar je še posebej vredna objave na Instagramu, in zraven pripel še 'heštege': #myhumps #babygotback #hungryshorts #onlyinmiami #picoftheday #beautifulbum."

Nemudoma so se oglasili številni oboževalci in fotografijo označili za zelo žaljivo.

Eden od komentarjev jezne oboževalke se je glasil, da "denar pač ne more kupiti kavalirstva", zvrstili pa so se tudi taki, ki so pevca obtožili posmehovanja in nespoštljivega odnosa do žensk.

Po drugi strani pa Michael na fotografiji ne vidi nič kočljivega, a se je za objavo vseeno že opravičil.

Kot je povedal za Us Weekly, je bila poteza mišljena kot kompliment in da nikakor ni želel biti do koga nesramen.

"Boli me, če nekdo sploh misli, da sem nespoštljiv do žensk ali do kogarkoli na sploh. Žal mi je, da so nekateri fotografijo dojeli kot žaljivo. To res ni bil moj namen," je povedal Bublé in za konec dodal še, da bi morali ženske častiti, ljubiti in spoštovati: "V to verjamem že vse življenje in v to bom verjel še naprej."

Opravičilo sprejeto Michael, si si pa tudi pri Cosmu prislužil kar nekaj minus točk za tole ...