To je davek, ki ga je Luka Sešek plačal zaradi oddaje ZOISG

Da priprave na oddajo Znan obraz ima svoj glas poberejo veliko časa, se še kako dobro zaveda tudi finalist letošnje sezone, Luka Sešek.

To je davek, ki ga je Luka Sešek plačal zaradi oddaje ZOISG (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
17. 12. 2017

Kot je povedal v nedavnem intervjuju za revijo Nova, se je zaradi številnih obveznosti namreč moral odpovedati gledališki igri.

"Nastope v gledališču sem po 13 letih začasno prekinil, zaradi zasedenosti z drugimi projekti. Največ odrskih desk v Sloveniji sem spoznal kot Edi v muzikalu Mamma Mia," je povedal novinemu novinarju in dodal, da si po zaključku oddaje želi svojo prepoznavnost dobro izkoristiti.

 

Bil je lep sončen dan Foto: @nlampret

A post shared by Luka Sešek (@lukasesek) on

"Osebno upam, da bom to prepoznavnost znal pravilno in dobro izkoristiti. Najpomembnejše so mi zagotovo izkušnje, ki sem jih v oddaji dobil. Fotografov in kamer sem sicer navajen že od malih nog zaradi svojega očeta, a tam sem bil vedno v ozadju," je povedal Luka in s tem začel temo, ki se je ob sklepanju novih poznanstev velikokrat dotakne.

"Moj oče je glavni spiker na Radio Ognjišče. Oče mi zagotovo vedno in povsod stoji ob strani, vendar z nasveti, spodbudnimi besedami, in ne z nekimi poznanstvi, kot si marsikdo napačno razlaga. Oče mi pusti, da sam zaplavam in velikokrat tudi pokritizira moje delo. Prepušča mi, da se razvijam sam. Me pa marsikdo pozna kot sina Jureta Seška. Velikorat mi ljudje očitajo, da me je oče spravil tako daleč, kar ni res!"

Luka je sicer v tej sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas navduševal s številnimi preobrazbami, predvsem s tisto v Sama Smitha in Jana Plestenjaka, včeraj pa smo ga na odru videli v čevljih Johnnyja Logana, s skladbo 'Hold me Now'.

Poglej si 'originalnega' Johnnyja TUKAJ:

Fotografije: Primož Predalič, osebni arhiv

Preberi še: Obožuješ kuhančka? Pozabi nanj, svet je obnorela TALE pijača!

Priporočamo tudi: Najbolj drzne lepotne spremembe znanih Slovenk v 2017!