Dejstvo, ki ga o Tjaši Kokalj Jerala do danes nismo poznali

... in prav gotovo tudi ti ne (beri drugo polovico članka!).

Dejstvo, ki ga o Tjaši Kokalj Jerala do danes nismo poznali (foto: Instagram/Tjaša Kokalj Jerala) Instagram/Tjaša Kokalj Jerala
4. 9. 2018

Nekoč strastna zapravljivka, danes pa vestna mamica zdaj že 1 leto starima dvojčicama, Tjaša Kokalj Jerala, svoje dneve večinoma preživlja doma v krogu družine.

Kot je pred dnevi zapisala na svojem Instagramu, je s svojima puncama od takrat, ko se zbudita, pa dokler ne gresta spat. Kar pa ne pomeni, da zato, ker je večino časa doma, njen urnik ni na polno zaseden.

"

"

... je zapisala na svojem profilu.

O poteku njenega dneva po urah smo sicer že enkrat pisali TUKAJ.

Kakorkoli, da Tjaša že v preteklosti ni rada preveč počivala, priča tudi naslednja Instagram zgodba, v kateri je razkrila, da je kmalu zatem, ko se je vrnila s tekmovanja za Miss Universe, napisala svojo knjigo.

"Ni vedela, ali je on doma. In ni bilo nobenih znakov, ki bi potrjevali ali pa zavračali njegovo prisotnost. Odprla je vrata stanovanja in jih za seboj previdno zaprla. Obstala je v prostoru. S pogledom se je po njem nemo razgledovala, saj je vedela, da ga bo za vedno zapustila. Pred očmi se ji je prikazovalo nešteto lepih trenutkov, in tistih malo manj, ki jih je tu doživela. Spomini so jo spet pahnili v drug svet, tisti, v katerem je živela dve leti. Tokrat je bila prepričana, da ni pravi in ga končno potisnila daleč stran od sebe. Bilo je, kot bi jo nekdo olajšal težkega tovora, odvečnega tovora, ki se ga je rešila še zadnji trenutek, predno je dokončno omagala. Za seboj ni slišala pritajenega dihanja osebe, ki jo je opazovala z mrkim pogledom. V naslednjem trenutku se ji je prikradla za hrbet in svoji roki trdo sklenila okoli njenega vratu. Na uho ji je s sikajočim tonom zašepetala: Poljubi me, miss," pravi odlomek.

No, Tjaša kljub polni zasedenosti še vedno najde čas zase in leto po tem, ko je preživela težko obdobje v strahu za svoji dvojčici, je očitno, da mlada mamica neizmerno uživa v življenju, saj na najnovejših fotografijah naravnost žari!

Pripravila: N. Š.

Fotografije: Instagram/Tjaša Kokalj Jerala

Preberi še: Poglej, kako sta Meghan Markle in princ Harry poimenovala svojega novega družinskega člana!

Priporočamo tudi: Melania Trump na pragu ločitve!?