Tjaša Kokalj Jerala postala mamica! Poglej, kako je sporočila fantastično novičko …

Tjaša Kokalj Jerala je pred 10 tedni prvič postala mamica. Z možem Klemnom Jeralo sta se razveselila dveh deklic – dvojčic. Moraš videti, kako simpatično je svetu sporočila tole fantastično novico.

Tjaša Kokalj Jerala postala mamica! Poglej, kako je sporočila fantastično novičko … (foto: Tjaša Kokalj Jerala Instagram) Tjaša Kokalj Jerala Instagram
14. 11. 2017

Po tem, ko je revija Nova prvič objavila 'paparazzi' sliko noseče Tjaše Kokalj Jerala, so se začela ugibanja o tem, ali bo ena izmed najbolj priljubljenih estradnic res postala mamica.

In če je slovenski medijski svet vse od tedaj zadrževal dih v napetosti, kaj je res in kaj ni, je danes vprašanj konec. Po skoraj tri mesečnem medijskem molku, je Tjaša končno sporočila veselo novico!  

"Zdaj imam dve deklici, dve mali borki, ki poganjata moj svet. Želim se zahvaliti vsakemu izmed vas za vaša ljubka sporočila, misli in besede upanja. Po 10 tednih smo končno doma. Moja nosečnost ni bila skrivnost. Zdi se mi samo, da je to zelo osebna stvar. Torej, tako zelo kmalu tudi ne bom objavljala fotografij najinih dvojčic. Upam, da razumete. Objemčki in poljubčki vsem."

Poznaš ljubezensko zgodbo Tjaše in Klemena?

Ko sva začela zvezo, sva bila zelo mlada. Jaz sem imela 16 let, ko sem ga spoznala, in on je bil moj prvi resni fant," je naši novinarki pred časom povedala Tjaša, ki je zvezo s Klemnom začela leta 2003.

"Spoznala sva se leta 2002, 2003 pa sva začela zvezo, a sva se vmes za leto in pol tudi razšla, ker sva morala nekako najti sama sebe in na neki način tudi drug drugega," je tedaj povedala Tjaša in dodala, da ima doma sicer same lepe ljubezenske vzore.

 

Weekend vibes ❤️

A post shared by Tjaša Kokalj Jerala (@tjasa_kokalj_jerala) on

To je zadnja njuna fotografija, ki smo jo našli na Tjašinem Instagram profilu.

"Moja mami, teta, moji bratranci ... večina od njih je ostala s svojim prvim partnerjem. Meni se zdi to na neki način zelo romantično. Resnično mi veliko pomeni, da me Klemen pozna takšno, kakršna sem. Še iz časov pred 'slavo' in prepoznavnostjo. Name gleda kot na tisto najstniško Tjašo, ki je imela probleme sama s sabo in ki ni bila modno usmerjena," je priznala.

Svojo ljubezen sta dokončno okronala s poroko poleti 2015, o kateri Tjaša vedno govori v presežnikih.

Čeprav je bila poroka skrita pred radovednimi očmi, je Tjaša kar nekaj fotografij objavila na svojem Instagram profilu.

"Poročila sva se na Posestvu Galerija Repanšek, ki je v bližini Volčjega Potoka. Oba sva bila kar racionalna, kar se prostora tiče, saj sva v ospredje postavljala prilagodljivost vremenskim razmeram in temu, da bi bilo za naju in za svate najlažje. Na koncu sva se poročila pod belim šotorom, večerjo pa smo imeli v prelepi stekleni dvorani," je tedaj še povedala.

PripravilA: Kaja Milanič
Uredila: Ajda Hovnik Plešej
Fotografije: Instagram Tjaša Kokalj Jerala

Preberi še: Tina Maze JE noseča! Poglej, s kakšno ljubko fotko je potrdila novico …

Priporočamo tudi: Znaki, da je tvoja najboljša prijateljica tudi tvoja SORODNA DUŠA