Tina Maze: Razkrivamo, kaj je mladi družinici zapisano v zvezdah!

Ojoj, če gre verjeti zvezdam, se bo mlada družinica srečala z mnogimi izzivi, in to že zelo kmalu!

Tina Maze: Razkrivamo, kaj je mladi družinici zapisano v zvezdah! (foto: Arhiv) Arhiv
24. 2. 2018

Tini se je v obdobju vodnarja nasmehnila majhna sreča, ki jima je s partnerjem prinesla največje presenečenje. Prijetno, toplo obdobje ter želja po bližni bosta trajala vse do junija, nato bo sledilo polno preobratov in nepredvidenih okoliščin, ki bodo povezane s Tininim partnerskim odnosom.

Takrat lahko njeno življenje steče po še bolj ugodnih tirnicah, če se bo prepustila vodenju nepredvidljivega planeta Urana, ki bo od spomladi do jeseni prehajal njeno znamenje.

Jesen napoveduje nesoglasja v partnerstvu!

Druga polovica leta ji ne bo tako zelo naklonjena. Ker bo nekoliko bolj nepredvidljiva kot sicer, se lahko pojavijo nesoglasja v partnerstvu. Do septembra bo Tino spremljala opozicija med Jupitrom in Marsom, ki je zelo pozitiven vpliv, saj pomeni veliko energije in živahno, optimistično navdušenje, ki privlači tudi druge.

Tokrat bo Tina še bolj tekmovalna kot drugi sodelujoči. Njena tekmovalnost ne bo zlobna, preprosto bo uživala dobro, živahno tekmo življenja. Pojavi se lahko nemir, zato bo potrebovala veliko svobode. Ne bo prenesla, da jo kdorkoli zadržuje ali ji postavlja omejitve. Na trenutke bo preprosto delovala brez razmišljanja in morda zašla v težave, ker bo precenila svoje moči in sposobnosti.

Biti previdna je vse, kar bi morala Tina do jeseni upoštevati. Zaradi Uranove opozicije na Pluton se Tini v obdobju do januarja 2019 nakazujejo spremembe, ne samo v njeni zavesti, ampak tudi v okoliščinah, v katerih živi. Pogoji, ki se počasi razvijajo, jo bodo popeljali k večjim spremembam.

Ker je prilagodljiva, bo lahko začela popolnoma novo fazo življenja, čeprav je morda mislila, da je čas za nove začetke v njenem življenju preteklosti. 

S hčerko bosta prijateljici!

Novo rojstvo prinaša dvig zavesti in lahko se bo ukvarjala s svojim življenjem brez vzorcev in misli, ki jo omejujejo. Po drugi strani bo obupno poskušala obdržati okoliščine, premoženje in odnose, ki v njenem življenju nimajo več resne funkcije.

Kot dodaten zagon sprememb se lahko pojavijo ljudje, ki bodo prinesli veliko vznemerljivih presenečenj in nakazali, da njeno življenje ni več takšno, kot je bilo. Ključna točka, ki jo je treba prepoznati, je, da ta proces ni slab zanjo, to je samo vznemirjajoč čas, dokler ne vstopi v pozitiven tok dogodkov.

Deklica, rojena v znamenju vodnarja, je Tinin nov začetek in vsekakor njeno največje veselje. Med njima je ustvarjena posebna povezava, zato ne bosta samo mati in hči, ampak tudi zelo dobri prijateljici. Z Luno v Kozorogu se Tina počuti varno, ko je koristna in produktivna.

V mladih letih je zelo ambiciozna, ko v poznejših letih doseže, kar želi, pa se sprosti in je zelo prijetna mama in družinska oseba.

Z Venero v znamenju Dvojčkov je zelo zabavna mamica, ki ne komplicira preveč in je sposobna svoj hčer vedno razveseliti, animirati in spraviti v dobro voljo. Zanjo pravil ni. Najbolje se počuti v lastnem neredu in z otrokom ji nikoli ne bo dolgočasno.

Za revijo Lady napisal Horoskop.si

Fotografije: Goran Antley, arhiv

Preberi še: Burak Ozcivit iskreno o težkem obdobju, ki ga je preživljal (zaradi ljubezni)

Priporočamo tudi: Igralci in igralke, ki bi skoraj nastopili v vlogi gospoda in gospe Grey

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri