Tina Maze je sporočila čudovito novico

Naša najboljša smučarka vseh časov, 33-letna Tina Maze, je na Facebooku sporočila novico, ki jo je všečkalo že več kot 15.000 ljudi. Čestitkam ob tem izjemno veselem dogodku se pridružuje tudi Cosmo. 

Tina Maze je sporočila čudovito novico (foto: arhiv Adria Media) arhiv Adria Media
17. 5. 2016

Tina Maze je danes na svoji Facebook strani  svojim oboževalcem sporočila, da ji je ob čudoviti športni karieri uspelo zaključiti študij in postati profesorica razrednega pouka! 

Tina Maze je diplomirala

Foto: Tina Maze Facebook

"Vesela in ponosna sem," je vzhičeno zapisala Tina, ki se je hkrati zahvalila svojemu mentorju izr. prof. Dejanu Dinevskemu. Ta je Tini čestital s temi besedami:

"Draga Tina Maze. Še enkrat čestitam za dobro opravljeno delo na diplomi in uspešen zagovor včeraj! In še informacija za tiste, ki jih zanima, kaj si delala. Diplomsko delo z naslovom "Uporaba e-izobraževalnih tehnologij spleta 2.0 na razredni stopnji" bo kmalu javno dostopno v Digitalni knjižnici Univerze v Mariboru. Tina je na Pedagoški fakulteti Univerza v Mariboru pridobila naziv ~profesorica razrednega pouka~."

Tina, ki je lahko upravičeno zelo ponosna nate - diplomirati ob tako zahtevni poti, kot je profesionalna športna kariera na najvišjem nivoju, nikakor ni mačji kašelj - se ni pozabila zahvaliti tudi somentorici izr. prof. Katji Košir. S svojimi oboževalci je delila tudi spominsko fotografijo z obema mentorjema, na kateri Tina kar žari od sreče.

Čestitke, Tina, naj ti uspe na vseh poteh, ki te čakajo in ki te izpopolnjujejo. 

Preberi še:

4 znani Slovenci iskreno o tem, kako je posvojiti otroka