Tina Gaber: 'Fantek nama je rešil življenje!' (njena izkušnja iz Brazilije)

Čeprav ima manekenka Tina Gaber izredno rada potovanja, sta s fantom Klemenom v Braziliji doživela nenavadno izkušnjo.

Tina Gaber: 'Fantek nama je rešil življenje!' (njena izkušnja iz Brazilije) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
6. 1. 2018

Tini, ki se je s fantom Klemenom med prazniki potepala po Riu, Brazilija ne bo ostala v spominu le zaradi svetovnih znamenitosti, plaž in novih poslovnih priložnosti (na ta konec sveta se je namreč odpravila prav iz poslovnih razlogov), pač pa tudi zaradi neprijetne izkušnje, ki sta jo s partnerjem doživela na eni od tamkajšnjih plaž.

"S Klemnom sva odšla od glavne plaže nekaj zalivov naprej. Nekaj ur sva se kopala in ves čas kupovala kokose od nekega fantka. Res naju je vzljubil. Čez kakšno uro pa je pritekel do naju in nama nekaj govoril. Nobeden od naju ni znal portugalsko, on pa ne angleško. Nič se nismo razumeli."

"Ker nisem vedela, kaj govori, sem rekla, da greva za njim. In na koncu smo ugotovili, da nam poskuša povedati, da sva lahko še nekaj časa v zalivu, toda kmalu bo poplavljen in ne bo poti nazaj. In res, v eni uri se je voda dvignila za nekaj metrov. Kaj tako neverjetnega še nisem videla."

"Čolni, ki so bili na plaži, ko sva prišla, od morja oddaljeni vsaj 15 metrov, so bili pozneje v vodi, globoki dva metra. Noro. Fantek nama je rešil življenje," je novinarki revije Nova pred kratkim povedala Tina in dodala, da sta kasneje sicer opazila opozorilne table med drevesi, vendar ti niso bili prevedeni v angleščino.

K sreči, se je vse dobro končalo!

Članek si lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Nova.

Fotografije: Tina Gaber osebni arhiv

Preberi še: Lase si bomo ravnale samo še BREZ likalnika za lase! (4 triki strokovnjakov)

Priporočamo tudi: Horoskop: Kaj leto 2018 prinaša prav tvojemu znamenju?