Tim Kores - Kori je končno pokazal punco!?

Hudo! Končno imamo FOTOdokaz.

Tim Kores - Kori je končno pokazal punco!? (foto: Instagram.com/@timkoreskori) Instagram.com/@timkoreskori
7. 8. 2018

Po tem, ko smo na portalu Govori.se brali, da radijski voditelj Hit radia Center Tim Kores – Kori letos dopustuje v družbi radijskega voditelja Radia 1 Denisa Avdića …

(Oba sta namreč voditelja velikih radijskih postaj, ki soustvarjata jutranji program in se potegujeta za najboljšo poslušanost. Tim je po eni strani obdan s številnimi oboževalkami, Denis pa s svojim humorjem in cinizmom vedno znova poskrbi za govorice.)

 

A post shared by Tim Kores Kori (@timkoreskori) on

… in da bo Kori letos dobre tri tedne izkoristil za dopustovanje na Ohridu, da bo tja odšel kar z avtomobilom in da se je pripravljal na okoli 15-urno vožnjo, smo sedaj med brskanjem na njegovem Instagram profilu naleteli na za-ni-mi-vo fotografijo, ob kateri je završalo.

Na njej je svetlolaso (nadvse!) postavno dekle, ki nosi 'trendi' oblekico, modni cekarček, videti pa je, da jo Tim drži za roko.

Kori se je ob tem malce pošalil in ob fotografiji zapisal: "Ohrid je res lep za pogledat."

TO je fotografija, ob kateri se je ustavil marsikateri pogled:

 

A post shared by Tim Kores Kori (@timkoreskori) on

Žal nismo še uspeli izbrskati, za katero dekle točneje gre, a priznati moramo, da punca ne bi mogla izgledati bolj imenitno.

No, poleg zgornje fotografije je Tim včeraj objavil še eno 'ohridsko razglednico', ob njej pa napisal: "Smile.... ono ko veš, da te čaka še več kot dva tedna dopusta še kdo?"

 

A post shared by Tim Kores Kori (@timkoreskori) on

Za portal govori.se je Kori še povedal, da za letošnje poletje vsekakor načrtuje tudi kakšen podaljšan vikend, ko bodo s prijatelji čas znova preživljali kje na hrvaški obali.

Kori, upamo, da nas tudi takrat razveseliš s kakšnim zabavnim 'foto zabeležkom'. ;)

Pripravila Ana Murn
Fotografije: Instagram.com/@timkoreskori

Sicer pa moraš NUJNO videti še, kako v kopalkah to poletje blestijo številne znane slovenske zvezdice. TUKAJ najdeš nekaj tistih, ki so svoje prve poletne radosti objavile na svojih družabnih omrežjih.

Preberi še: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: Uboga Meghan Markle! Družina ji povzroča NOVE TEŽAVE …