Kmetija: Tilen zmago slavil 3 dni pred finalom, in vse objavil na IG (POP TV smo vprašali, kakšna bo kazen)

Ojoj, to pa ni dobro. 

Kmetija: Tilen zmago slavil 3 dni pred finalom, in vse objavil na IG (POP TV smo vprašali, kakšna bo kazen) (foto: POP TV) POP TV
21. 12. 2021

Včeraj je POP TV predvajal superfinale letošnje Kmetije, v kateri je končno postalo uradno, da je zmagovalec te sezone Tilen Brglez.

Čeprav sta Nika in Domniki razplet letošnje Kmetije precej ponesrečeno na Youtube delila že pred meseci, POP TV pa je nato napovedal, da bo glede neprijetne zadrege ukrepal v skladu s pogodbo, ki jo imajo sklenjeno z vsem tekmovalci.

No, zdaj pa je za novo ugibanje poskrbel kar Tilen sam, saj je svojo veliko zmago v Kmetiji slavil kar tri dni pred predvajanjem Kmetije na glavnem televizijskem terminu. Utrinke svoje velike zabave, na kateri so bili tudi vsi (ali vsaj večina) letošnji tekmovalci, je Tilen delil na svojem zaprtem Instagram profilu, na katerem mu sledi več kot 20.000 ljudi. Res pa je, da na Insta zgodbah nikjer ni bilo eksplicitno označeno, da gre za zabavo ob zmagi. 

Prav zato smo na POP TV naslovili vprašanje, kakšni bodo njihovi ukrepi v tem primeru. Iz POP TV nam po več kot dnevu čakanja na vprašanje niso odgovorili, zato bomo morali na njihovo konkretno ravnanje počakati. 

Glede na svoje pretekle odgovore pa lahko tudi tokrat sklepamo, da bo produkcija ravnala v skladu s pogodbo, ki si jo sklenili pred vstopom v šov Kmetija.

Kaj pa ti praviš? Je bilo slavje pred uradnim finalom primerno ali sploh ne? 

Se ga še spomniš? Zmagovalec Gostilne išče šefa včeraj postal očka (objavil je 1. fotografijo)

Fotografije: POP TV